KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

flowers21.gif
flowers22.gif
flowers35.gif
flowers25.gif
flowers26.gif
flowers31.gif
flowers32.gif
flowers33.gif
flowers34.gif

mavice canım çok büyük olduğundan olmadı...ancak böyle oldu

mavicect9.gif

olsun canım yaaa buda iyi ben yine el altında tutayım yaa sorma geçen bir hatun resmi buldum şöyle saçlarını savura savura başını çeviriyordu sadece yüz fotosuydu gerçek çok beğenmiştim denedim büyük olduğu için olmadı aslında bulabilsem onu küçülte bilirsin ama bulamıyoruuummmm:çok üzgünüm: of yaa ben eccük daha arıyayıma.s

olsun canım yaaa buda iyi ben yine el altında tutayım yaa sorma geçen bir hatun resmi buldum şöyle saçlarını savura savura başını çeviriyordu sadece yüz fotosuydu gerçek çok beğenmiştim denedim büyük olduğu için olmadı aslında bulabilsem onu küçülte bilirsin ama bulamıyoruuummmm:çok üzgünüm: of yaa ben eccük daha arıyayıma.s

tamam tatlım sen iste yeter kiŞeniz

avatar veya profil resminiz olarak kullandığınız zaman hareket etmeyen gifleri bana

bildirin boyutlarını KK ya uygun hale getirip çalışmasını sağlarım.

fakat bazı boyutlarda sorun olabilir yani çok nadirde olsa gif in boyutlarıyla oynanınca bozulma oluyor, bilginize.

horror6.gif
horror54.gif
horror50.gif
horror61.gif
horror62.gif
horror60.gif
horror56.gif
horror66.gif
horror67.gif
horror64.gif

Son düzenleme:
avatar veya profil resminiz olarak kullandığınız zaman hareket etmeyen gifleri bana

bildirin boyutlarını KK ya uygun hale getirip çalışmasını sağlarım.

fakat bazı boyutlarda sorun olabilir yani çok nadirde olsa gif in boyutlarıyla oynanınca bozulma oluyor, bilginize.

landscape13.gif
landscape14.gif
landscape19.gif
landscape20.gif
landscape11.gif
landscape10.gif
landscape5.gif
landscape18.gif
landscape17.gif

Son düzenleme:
X