KK'da Bugün 10.yılım

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.930
15.745
44
Konumun yeri burası değil biliyorum, belki de taşırlar ama KK'ya teşekkür etmek istedim...

10 yılı devirmişim burda.

KK'nın benim için anlamı şu; ben kk ya genelde canım sıkkın olduğunda, yalnız hissettiğimde ya da biraz kafam dağılsın diye girerim...KK bana hep iyi geldi. İnsan bir dertle karşılaşınca tek yaşayanın kendisi olmadığını bilmek iyi geliyor, böylece kendinizi acayip biri gibi hissetmekten de çıkıyorsunuz mesela...Ya da yeri geliyor bir konu okuyorsunuz, kendinizi dertli zannederken biranda şükretmeniz gerektiğini anlayabiliyorsunuz...

Özellikle çevrenizde çok fazla kadın arkadaşınız yoksa ya da olanlardan pek bi dostluk göremediyseniz ya da benim gibi dengesizlikler çok gördüyseniz, burası hem zararsız hem de kadınlarla çevrili bir ortam...

KK'yı yayına alıp 10 yıl önceki bir çok site şimdi unutulmuşken bunca yıl sürdüren arka planda her kimler varsa teşekkürler...Bir de konu açtığımda canı yürekten cevaplayan herkese tabi...

KK en zor anlarımda hep sığınağım, arkadaşımdı bazen de tatil, otobüs bekleme, yolculuk, uykuya dalma arkadaşımdı..

İYİ Kİ VARSIN KK

İşte umut, üyenin ekmeği müdürüm.
Yalnız biz çaktırmıyoruz diye sevinirken, konunun içinde bizle beraber başka bölüme taşınması şoku! :)))
Patron size sürpriz yapıyor, ben de kulağım çınladı diye girdim topiğe bir baktım Strobe gıyabımda konuşup duruyor.

10 yıldır buradasınız ama hala hangi konu nereye açılır öğrenememişsiniz. Sizi bildiriyorum. : p

Çaktırmayalım hanımlar, Mune Müdür görmeden hasbihale devam. :))

Bİldirmişsin galiba bilemedim
Basında yazdım zaten tasırlar belki diye de sen niye hala böyle yazdın yani

Konu dışı diye bir de ceza (uyarı) almışım sevin
Vay be
Hayat bana hep böyle zaten ne yapsam yaranamam

Son düzenleme:
Bİldirmişsin galiba bilemedim
Konu dışı diye bir de ceza (uyarı) almışım iyi mi
Vay be
Hayat bana hep böyle zaten ne yapsam yaranamam

Bildirmedim. :)
Espri yaptım kendimce işte.

En azından banlanmamışsınız, bi de böyle bakmak lazım. Daha nice 10 senelerinize diyelim. :)

X