- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.601
Günaydın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin fistikGünaydın![]()
günaydın canım naber ?Gunaydin fistik![]()
Iyi canim senden naber yesilin hayirli olsungünaydın canım naber ?
Benden de iyi öyle ayılmaya çalışıyorum işte =)Iyi canim senden naber yesilin hayirli olsun![]()
Aynii ya bende sole bi yatsam iki saat deliksiz uysam aah ahBenden de iyi öyle ayılmaya çalışıyorum işte =)
Sağolasın kuzum =)
E niye erkenden kalktın sen canımAynii ya bende sole bi yatsam iki saat deliksiz uysam aah ah
Sorun değil canım benim ya, teşekkür ederim günaydın nasılsın =)Bu arada margarincim ben senin editörlüğünü yazmayı unuttum dün çiçeği burnunda editörüme başarılar diliyorumbilmiyordum sanmaaaa
günaydın fıstığım nasılsın =)günaydın kızlaaarrr
ben hergun erken kalkiyorum geri uyuyamiyorum :-( bide bugun annanneyle teyze falan gelcek bucaktan o yuzden de kalktim temizlik yaptim simdi yemek yapcam[/QUOTE]TE="Margarikotin, post: 37261592, member: 364684"]E niye erkenden kalktın sen canım
O kim yahu ödevleri merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın hatunlarBen şimdi işe gidicem akşam 7 gibi gelcem geç kalmam umarım anket saati uzatılsın lütfen
Yoksa ben her zamanki gibi geri kalcam
Çok da merak ediyorun ayyy
![]()
ufff yaAksama kadar merak et daha.
Gunaydin. Aksam aciyoruz panik yok. Anket iki gun surecek. Birden fazla oy verebileceksiniz. Hatta sinirsiz oy . Amac eglenmek oy kavgasi olmasin lutven.![]()
ben hergun erken kalkiyorum geri uyuyamiyorum :-( bide bugun annanneyle teyze falan gelcek bucaktan o yuzden de kalktim temizlik yaptim simdi yemek yapcam
hemde hiçHic ic acici birsey yok bende sabah bi goz gezdirdim![]()
Çok narinim
Çakal ya![]()
ben varımmBugun kimsecikler yok sanki![]()