- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.561
margııı sen ısıne bak :))) delürtme benii :)bir altındaki üyeyi tanıtıcaktın listedeki kuzum. bak bakayım altında kim var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
margııı sen ısıne bak :))) delürtme benii :)bir altındaki üyeyi tanıtıcaktın listedeki kuzum. bak bakayım altında kim var![]()
listede altnda elkremi var yanlış kişiyi anlatmışsın yaaa herhaldeNe yok mu ?
tmm nıcocuk :) elıne saglık ozaman :)))Yo bana lucky elkremi ve eses çıktı demişti damlayı tanıtacağımı söylemişti. Bende onu tanıttım canım attım az önce de![]()
bir altındaki üyeyi tanıtıcaktın listedeki kuzum. bak bakayım altında kim var![]()
tmm cnm benım :) olsun olsun oyunlar bıtmezİşte benimki karışık olduBaşta eses vardı sonra o çıkmış sonra luck damlayı tanıtırsın dedi bana elkreminin de olmadığını belirtmişti. Bende damlayı tanıttım ve gönderdim.
listede altnda elkremi var yanlış kişiyi anlatmışsın yaaa herhalde
bebüşş uzulme lutfen :) emek verıp yapmısın artık napalım :) zaten bız karsılasmadık burda ya bnı yazmakta zorlanrdın :)Üzüldğm ya of![]()
hihihihihiBir işim de zaten düzgün olsa şaşarım he![]()
hoşgeldin =) naberslm sosyetik guzel hanimlar ,
hg bargihoşgeldin =) naber
nıcocuk nese artık ya :)) nasılsınhihihihihi![]()
hatlar karıştıhg bargi
iyi diyelim iyi olalim :) iyiyim ...hoşgeldin =) naber
Valla cok hastaydim , yeniden dogdum :)hoşgeldin =) naber
geçmiş olsun =) neyin vardı hayırdırValla cok hastaydim , yeniden dogdum :)
çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl oldun =)baya , baya hastaydim oksuruk burun akintisi hemde yesil :))) bademciklerim dag gibi olmus , kulaklar zaten tikanmis hic duymuyot.