- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.441
Kız tükürmeyesin içine köpüklü olsun diyeBen kv me kahve yapıp geliyorumÇok itaatkar gelinim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız tükürmeyesin içine köpüklü olsun diyeBen kv me kahve yapıp geliyorumÇok itaatkar gelinim
![]()
Makinada yapcam kendiliğinden köpüklü oluyor zaten gerek yok tükürmemeKız tükürmeyesin içine köpüklü olsun diye![]()
Makinada yapcam kendiliğinden köpüklü oluyor zaten gerek yok tükürmeme![]()
Ayy 2 gündür çok rahatım, kalkcam birşey yapcam sen otur ben yaparım diyor, bırakmıyorum ama hoşuma gidiyor düşünmesi, eşimi aradım annen hep bide kalsa ya diyorumkaynana yemk yapar , makina kahve yapar, çamaşır makinesi çamaşır yıkar... OOooo gelin ben senii niye aldım o zaman he sen ne işe yarayıp durun çişli fadime
![]()
Ayy 2 gündür çok rahatım, kalkcam birşey yapcam sen otur ben yaparım diyor, bırakmıyorum ama hoşuma gidiyor düşünmesi, eşimi aradım annen hep bide kalsa ya diyorum![]()
Allah sanada böylesini nasip etsin. Hakedip haketmediğin tartışılır tabigeline bak ya yayılmış kaynanayı görünce resmen
Allah sanada böylesini nasip etsin. Hakedip haketmediğin tartışılır tabiama ben yinede iyi niyet göstergesi olarak dua edeyim
![]()
Allah senden de razı olsunsağol be bacım allah razı olsun
çok sıkıldı canım işte poffi g.gdyrdn çeyiz bakim bariAllah senden de razı olsun![]()
Bak bari :) Neyin kaldı ki eksik.çok sıkıldı canım işte poffi g.gdyrdn çeyiz bakim bari
Saolasin canimBaşınız sağolsun canım![]()
Hic ic acici birsey yok bende sabah bi goz gezdirdiminternetten haberlere bakıyorum![]()
![]()
Ayyy ayni benimki haa sabah bise dur bakim dedim sen bi herseye bakim diyip kalkma kaynanasi kilikli dioAyy 2 gündür çok rahatım, kalkcam birşey yapcam sen otur ben yaparım diyor, bırakmıyorum ama hoşuma gidiyor düşünmesi, eşimi aradım annen hep bide kalsa ya diyorum![]()
daha doğru düzgün başlamadım ki , kahvaltı seti, yemek takımı, tencere seti, çatal bıçak setim bir de fritözüm var başka bişim yokBak bari :) Neyin kaldı ki eksik.
Siz esyayi nasil aliyorsunuz adet nasildaha doğru düzgün başlamadım ki , kahvaltı seti, yemek takımı, tencere seti, çatal bıçak setim bir de fritözüm var başka bişim yok![]()
Ne kadar şanslıyız kızzAyyy ayni benimki haa sabah bise dur bakim dedim sen bi herseye bakim diyip kalkma kaynanasi kilikli dio![]()
Olur ya yavaş yavaşdaha doğru düzgün başlamadım ki , kahvaltı seti, yemek takımı, tencere seti, çatal bıçak setim bir de fritözüm var başka bişim yok![]()
Aynen yawaştan yawaştan alcam ama çok şey almıcam ben sevmiyorum evde kalabalık olsunNe kadar şanslıyız kızz
Olur ya yavaş yavaş![]()
Adet konuşmadık anneler bi yorganları konuştu o kadar, elimizden ne geliyorsa ikimiz birlikte yapçaz, annem yatakodası parasını ayırdı bana şimdiden bende nişanlıma bulaşık makinası çamaşır makinasını ben alayım sen buzdolabı televizyonu al dedim, nişanlımın maaşı benden fazla o yüzden öyle dedim ama ona kalırsa ben yaparım herşeyi dio olmaz dedim bende elimden geleni yapıcam birlikte olcak herşey dedim, salon oturma odası ayrı ayrı oluo ya ben öle yapmıcam bi salon yapıcam geniş olur inş evimiz ikimizde çalışıyoruz çnkü , bizim evdeki salon 10 sene toplasan 1 sene oturulmamıştır eskidi gitti...Siz esyayi nasil aliyorsunuz adet nasil
Adeti boşverin kim ne yapabiliyorsa onu yapsın zaten. Biz yapmadık, ben beyaz eşyayı almıştım, eşimde mobilyayı aldı, oldu bitti. O onu alsın bu bunu alsınlar pek hoş değil.Adet konuşmadık anneler bi yorganları konuştu o kadar, elimizden ne geliyorsa ikimiz birlikte yapçaz, annem yatakodası parasını ayırdı bana şimdiden bende nişanlıma bulaşık makinası çamaşır makinasını ben alayım sen buzdolabı televizyonu al dedim, nişanlımın maaşı benden fazla o yüzden öyle dedim ama ona kalırsa ben yaparım herşeyi dio olmaz dedim bende elimden geleni yapıcam birlikte olcak herşey dedim, salon oturma odası ayrı ayrı oluo ya ben öle yapmıcam bi salon yapıcam geniş olur inş evimiz ikimizde çalışıyoruz çnkü , bizim evdeki salon 10 sene toplasan 1 sene oturulmamıştır eskidi gitti...
Aynen canım öyle , o yüzden konuşulmadı bizde de...Adeti boşverin kim ne yapabiliyorsa onu yapsın zaten. Biz yapmadık, ben beyaz eşyayı almıştım, eşimde mobilyayı aldı, oldu bitti. O onu alsın bu bunu alsınlar pek hoş değil.