- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.121
Aaa bakim bende :)Canım albüme resim ekleyenlersen senide görürümOnlar resim eklediler gördüm tabi onlarda beni öyle gördüler
Benim albüm şuan yokAaa bakim bende :)
Hayırdır niye bozuk canım
Ben iyiyim çok şükür
Fark ettim :) Bu gece kendimi açık edesim var profile resmimi koyup kaldırayım hazır kimse yokkenBenim albüm şuan yokAlbümde resimleri olanları görebilirsin
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Dur bakalım daha yolun başındasınız hemen pes etmek olur muHayatın toz pembe olmadıgını gordukce daha bir keyifsizleşiyorum sanki, hayatta her istediğim hemen yapıldı ailemin durumu iyi olduğu için şükür, abarttığımı düşünebilirsiniz haklısınız da, ama ben sırf ailem okul bitmeden evlilik olmaz dediği için 3 yılda bitirdim derslerimi. Bu eylül ayı hayal ettiğim gibi geçmedi. Ayrıca maddiyat olarak da erkek tarafına bağlı olmak da iyi değil hani erkek tarafı yapar ya düğünü, onlar da eski kafa, sevgilimin anne babası maddi masraf yapmayacagını acıkca söylüyor, ay ben böyle hayal etmemiştim :)
Çok uğraştım, çok ders çalıştım, ama hayal ettigim gibi olmadı :)
Sevgilim de kredi çekemiyor daha edi ne budu ne işe başlayalı 3 hafta oldu
Abarttığını düşünmüyorum da, stres yapma ya hayırlısı olsun, kendiniz yapın kimseye gebe kalmayın heyecanlı olman normal, hayalinin hemen gerçekleşmesini istiyor olmanda normal. Emek sarfetmek gibisi yok, biraz uzun olur ama kimseye eyvallahınız kalmazHayatın toz pembe olmadıgını gordukce daha bir keyifsizleşiyorum sanki, hayatta her istediğim hemen yapıldı ailemin durumu iyi olduğu için şükür, abarttığımı düşünebilirsiniz haklısınız da, ama ben sırf ailem okul bitmeden evlilik olmaz dediği için 3 yılda bitirdim derslerimi. Bu eylül ayı hayal ettiğim gibi geçmedi. Ayrıca maddiyat olarak da erkek tarafına bağlı olmak da iyi değil hani erkek tarafı yapar ya düğünü, onlar da eski kafa, sevgilimin anne babası maddi masraf yapmayacagını acıkca söylüyor, ay ben böyle hayal etmemiştim :)
Çok uğraştım, çok ders çalıştım, ama hayal ettigim gibi olmadı :)
Sevgilim de kredi çekemiyor daha edi ne budu ne işe başlayalı 3 hafta oldu
Çok güzelsin canımFark ettim :) Bu gece kendimi açık edesim var profile resmimi koyup kaldırayım hazır kimse yokken
Teşekkür ederim :) Aminn Allah razı olsun. Darısı tüm bekarlarımızın başınaÇok güzelsin canımEşinle çok yakışmışsınız rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Dur bakalım daha yolun başındasınız hemen pes etmek olur mu
Sen ne güzel okulunu bitirmişsin mesleğin elinde ,müstakbel eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama eminim oda sana uygundur bir şekilde halledersiniz
Acele etme herşeyin bir nedeni bir sebebi vardır.Bugün üzülür sızlanırsın zamanı geldiğinde daha güzel olunca herşey boşa üzüldüğünle kalırsın
Teşekkür ederim :) Aminn Allah razı olsun. Darısı tüm bekarlarımızın başına
Amin inşaallahTeşekkür ederim :) Aminn Allah razı olsun. Darısı tüm bekarlarımızın başına
Ama hepimizin hayatında böyle dönemler olmuştur.Her zaman her istediğimizi elde edemiyoruz veya istediğimiz gibi olmuyor.İnşallah öyle olur ya benim huyum bu bir şeyi planlarım olanladığım gibi gitmeuin e darmadağın olurum
Ama hayat hiç planladığın gibi gitmez tabi :)
Hayır ben sevgilimin ailesi dügünü yapar zannediyordum ben ne bileyim yapmayacaklarını tahmin etmemiştim hiç üniv hayatım boyunca
Sevgilim muhasebeci. Böyle hayal etmemiştim ya ünive başlarken. Hayırlısı. Benim yıllardır istediğim bir tarih vardı. Olmayınca böyle oluyorum işte elimde değil.
Koydum kaldırdım, tekrar koyayım bak gördüğünü belli et kaldırayım :)Aaa ben görmedim, sadece Nevreste için mi gösterdin yoksa ben de gorebiliyor muyum :)
Avatarına eklemişti canımAaa ben görmedim, sadece Nevreste için mi gösterdin yoksa ben de gorebiliyor muyum :)
Amin inşaallah
Ama hepimizin hayatında böyle dönemler olmuştur.Her zaman her istediğimizi elde edemiyoruz veya istediğimiz gibi olmuyor.
Tabi genelde öyle oluyor ama yapmayanlarda çok fazla
Bizimde öyle olduEşimin kendi birikimleri ve düğünde takılanlarla düğün ve diğer gerekenleri yaptık Kimse yardım etmedi
Boşver böyle şeylerle birbirinizi yıpratmayın
Koydum kaldırdım, tekrar koyayım bak gördüğünü belli et kaldırayım :)
Avatarına eklemişti canımGörmedin mi
Haklısın canım ama işte öyle olmuyor eşinin ailesi birşey diyemiyorsun yada ben öyle yaptımAma ben sevgilime diyorum ki baban dugunu yapmazsa ben onu silerim diyorum onun yuzunden borç içinde yuzecegiz diyorum
Adamın ev yaptiriyor arabasi var kendisi icin yasiyor
Simdi ben onu nasil evimde misafir edeyim ben ona nasil baba diyeyim ben onun evine nasil gideyim
Hm siz de kendiniz yaptiniz demek.. Sevgilimin birikimi de yok daha yeni işe girdiasgari ücret
Amin canım Allah Razı olsun. Sizede nasip eder inşallahSagol zahmet oldu ben o sirada uzun uzun yaziyordum kacirmisim :) cok yakisiyorsunuz Rabbim iki cihanda da ayırmasın :)
Gördüm :))
Haklısın canım ama işte öyle olmuyor eşinin ailesi birşey diyemiyorsun yada ben öyle yaptım
Kolay değil rabbim yardımcınız olsun
Amin canım Allah Razı olsun. Sizede nasip eder inşallah
İyi tarafından bakmaya çalış boşanmaların yeni nesille artmasınınsebebi herşeye sahip olmalarıymış. Aileler kurulu bir hayat veriyor, çiftler mücadele edecek birşey bulamayıp birbirine sarıyor, siz böyle kendiniz için mücadele vereceksiniz, birbirinize kenetleneceksiniz :)Ama ben sevgilime diyorum ki baban dugunu yapmazsa ben onu silerim diyorum onun yuzunden borç içinde yuzecegiz diyorum
Adamın ev yaptiriyor arabasi var kendisi icin yasiyor
Simdi ben onu nasil evimde misafir edeyim ben ona nasil baba diyeyim ben onun evine nasil gideyim
Hm siz de kendiniz yaptiniz demek.. Sevgilimin birikimi de yok daha yeni işe girdiasgari ücret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?