- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.101
İyi gecelerTelefon alicam da ona daldim kizlar. Ben cikiyorum, iyi geceler sosyetiklerim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi gecelerTelefon alicam da ona daldim kizlar. Ben cikiyorum, iyi geceler sosyetiklerim.![]()
iyi geceler htc al :)Telefon alicam da ona daldim kizlar. Ben cikiyorum, iyi geceler sosyetiklerim.![]()
A.s da sen niye pat diye ortadan kayboluyosunSelamun aleykum![]()
Selam :) Hoş geldin
Hoşbulduk nasılsınSelam :) Hoş geldin![]()
A.s da sen niye pat diye ortadan kayboluyosun![]()
Sende hoşgeldinBugün pek ugrayamadim gunduz adliyedeydim aksam da misafirlikteydik yeni geldim eve yauww :)
Sende hoşgeldin![]()
Lucky telefon sevdasına düşmüştü erken kaçtı :)Hoşbulduk nasılsın
Bu gece kimse yok muYoksa ben mi geç kaldım
![]()
Kovmadılar mı sizi bu saate kadar misafirlik mi olur :)Bugün pek ugrayamadim gunduz adliyedeydim aksam da misafirlikteydik yeni geldim eve yauww :)
Aleykum selam Nevreste :)
Nehaber canımHoşbuldum sağolasın :)
Topic sahibi bizi ihmal ediyorLucky telefon sevdasına düşmüştü erken kaçtı :)
Enharbi gelişini gidişini haber vermez zaten :) Bi ben varım bi lokum![]()
Demi yani bir an bizi beğenmiyorsun gibi olduNehaber canım
Topic sahibi bizi ihmal ediyorProtesto ediyorum
Sanki erken geldim
Siz varsınız yeter o zaman![]()
Yok canım olur muDemi yani bir an bizi beğenmiyorsun gibi olduSen üyeleri nasıl görüyorsun? Benim resmim falan varmı yani ortada :)
Kovmadılar mı sizi bu saate kadar misafirlik mi olur :)
Nehaber canım
Topic sahibi bizi ihmal ediyorProtesto ediyorum
Sanki erken geldim
Siz varsınız yeter o zaman![]()
Hayırdır niye bozuk canımAy bizim misafirlik anlayisimiz cok deli yaw gece gec saatlere kadar oturulur hep boyle :) ailemin aile dostlari hep boyle :)
Hehe iyiyim desem yalan olur ne deyim :) moralim bozuk baya bu gece,
Senden naber Nevreste :)
:) Yok ya bazı üyeleri merak ediyorum, bazılarını gördüm demiştin ya benim kimliğim belli mi diye merak ettimYok canım olur mu
Farklı bir durum yok her zamanki gibi görüyorum
Sen de bir sıkıntı mı var![]()
Canım albüme resim ekleyenlersen senide görürüm:) Yok ya bazı üyeleri merak ediyorum, bazılarını gördüm demiştin ya benim kimliğim belli mi diye merak ettim![]()