- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.081
Tamam sustumYeni ayran ictim degistirelim o konuyu zaten niye actiysam.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sustumYeni ayran ictim degistirelim o konuyu zaten niye actiysam.![]()
Kazen reklamlı konuya açıklama yapmış :)Yeni ayran ictim degistirelim o konuyu zaten niye actiysam.![]()
susma yeni konu aç :)Tamam sustum![]()
Çok mu üst üste geldi ne bu gece açılan konulara sinirleniyorum :) Senin neden sinirlerin bozukmuş bakalım özel birşey mi var genel halin mi![]()
Kazen reklamlı konuya açıklama yapmış :)
Tamam sustum![]()
Bu gün bdv tatarafına bakmamak için kendimi epey frenliyorum ondan geç gördüm :)Genel halim canim hep boyle depresif, uyuz , gicik biriyim.
Hep sen mi gorursun bu kez bende gordum.
En cok hangi ayda gelinlik satisi oluyor . Piyasayi anlat bize.![]()
İmalat,ithalat,ihracat yapiyorum canim. 4 mevsim durmaksizin satisimiz var şükür :)En cok hangi ayda gelinlik satisi oluyor . Piyasayi anlat bize.![]()
Kıllı terli kadınlara gelinlik denettiren senmiydin kız yoksa :)İmalat,ithalat,ihracat yapiyorum canim. 4 mevsim durmaksizin satisimiz var şükür :)
Ama cok stresli,memnun degilim isimden. İyi kazancim var ama cok bunaliyorum..ailemden, arkadaslarimdan cok uzagim. Kimsem yok esimden baska...foruma da o yuzden sardım zaten.2 sene once uye olmustum daha yeni takilmaya basladim. Cok yalnizim

![]()
Hee bendim oKıllı terli kadınlara gelinlik denettiren senmiydin kız yoksa :)
Benim gelinlikçimde arkamdan konuşmuşmudur acabaHee bendim o![]()
![]()
Bu gün bdv tatarafına bakmamak için kendimi epey frenliyorum ondan geç gördüm :)
Özgüvenin tavan yanlız, nasıl bir kendisiyle barışıklıktır bu böyle![]()
İmalat,ithalat,ihracat yapiyorum canim. 4 mevsim durmaksizin satisimiz var şükür :)
Ama cok stresli,memnun degilim isimden. İyi kazancim var ama cok bunaliyorum..ailemden, arkadaslarimdan cok uzagim. Kimsem yok esimden baska...foruma da o yuzden sardım zaten.2 sene once uye olmustum daha yeni takilmaya basladim. Cok yalnizim

![]()
Konusmustur emin olBenim gelinlikçimde arkamdan konuşmuşmudur acaba![]()
Cok sukur islerin iyiymis bana bedava verirsin artik. Daha nasil ilgilenelim lan.
Karikature gel.
![]()
Konusmustur emin ol![]()
![]()
Bugün beynimi dinlendireyim yarın buraların en hızlısı ben olcam yineHizini kaybediyorsun pink. Benden once gormen lazimdi.
Mukemmelligimi mutevaziligime borcluyum.Su siralar biraz her sey ust uste geldi ondan.
Cok sukur islerin iyiymis bana bedava verirsin artik. Daha nasil ilgilenelim lan.
Karikature gel.
![]()
Artik cok gec. Buralarda yavaslayan bir daha hizlanamaz. Benim de temiz bir uykuya ihtiyacim var.Yok kız ben öyle pis değildim kıştı zaten ter ne arar o mevsimde :)
Bugün beynimi dinlendireyim yarın buraların en hızlısı ben olcam yine![]()
Sen ne uyaniksin kiz oyle![]()
ne bileyim sevgi sozcukleri soyleyin bana,iltifatlar edin bunu da mi ben soyleyeyim

![]()
Evet aslanim. Sen beni kıskanıyon haaArtik cok gec. Buralarda yavaslayan bir daha hizlanamaz. Benim de temiz bir uykuya ihtiyacim var.
Burc neydi aslan mi.Icimden gelmiyor sana iltifat etmek.
![]()
Ne kiskanicam gelinligi bedavaya almaya calisiyorum.Evet aslanim. Sen beni kıskanıyon haa![]()
Sen bekle sana bedava gelinlik veririm. Kazıklıycam seniNe kiskanicam gelinligi bedavaya almaya calisiyorum.
Bende aslanim seni duelloya davet ediyorum.![]()
Sen bekle sana bedava gelinlik veririm. Kazıklıycam seni
Duellodan donenin kasigi kirilsin![]()
Keske herkes bana benzese ne guzel bi dunya olurduSenden korkan sana benzesin.![]()
Keske herkes bana benzese ne guzel bi dunya olurdu![]()