- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.041
Sende haklısın, başka ne iş yapabilrisin peki canım ?EvetŞantiye işi toz toprak hiç bayan yok ben tekim çok sıkıldım işimi yapıyorum o da yarım gün sürüyor harıl harıl bile çalışsam gerisi sıkılmakla geçiyor
Aslında şehir merkezlerinde de çalışabilir proje ofislerinde mesela yada kamudaSende haklısın, başka ne iş yapabilrisin peki canım ?
Hoşgeldin :)heyyoooooo
Hos bulmadim vallaHoşgeldin :)
Dilaracım , mis gibi işin var aslında..Aslında şehir merkezlerinde de çalışabilir proje ofislerinde mesela yada kamudaAma kpss ye hazırlanmasın akılsız gibi Ama burayada yeni geldik eşimdee meslektaşım ya şimdi gitsem olmaz o zor durumda kalır ama bilmiyorum bi yıl daha nasıl dayancam
Aaaaaa ben üstüme alınmıyorum bunu , en son bir ay önce temizlik yaptımHos bulmadim valla
Bu ortaligin hali ne? Her taraf toz,kir icinde
Guya kadinlar kulubu toplayin suralariiii
Napıyorsun gargo ?
Kv dem senin gibi giriş yapmıyor. Diktatör ruhuna sahipsin bakıyorumHos bulmadim valla
Bu ortaligin hali ne? Her taraf toz,kir icinde
Guya kadinlar kulubu toplayin suralariiii
Napıyorsun gargo ?
gargamel ?Gargo ?
Kv dem senin gibi giriş yapmıyor. Diktatör ruhuna sahipsin bakıyorum
Aaaaaa ben üstüme alınmıyorum bunu , en son bir ay önce temizlik yaptım
Çözümünü bulursan banada söyle bende uygulayayım :)Annem gorse bu yorumu ya da kocam hic dusunmeden camdan atlar
Ben cok pasakliyim yaa nasil kurtulcam bundan
Tembel kediler gibi oturdugum yere yapisiyorum. Üsengeclikten ölcem o kadar yani
Sen bulursan bana soyleÇözümünü bulursan banada söyle bende uygulayayım :)
Hanım hanımcık oturuyoruz, valla kimseye bulaşmıyoruzNapiyonuz sosyetik gencler.
Hanım hanımcık oturuyoruz, valla kimseye bulaşmıyoruz
Niye oyle dedin cirkef miyim benBilmez miyim bulasmazsin sen . Sikayet gelmesin bize.
Bugun aksiyon var miydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?