- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.701
puhaa hiç sevmem ölesini bizim kp çok titizdir bize bile bırakmaz halleder saolsunGün yok ki bizde , muhassebeci kafası ne zaman eserse ay içerisinde öyle geliyor , gelmeden haber veriyordu ama ayın yarısına geldik haber gelmedi, geçengün avukatla görüştü kıllandım ne zaman gelceğini ona söylemiştir avukatta kıllığına bana söylemez diye bugün hallediverdim, bizim avukat pasaklı çok faturalar fişlerin hepsini ayın ortasına kadar anca koyuyor o yüzden erken toparlamıyorum , hergün çekmecede fatura buluyorum yoksa gözümden kaçsa ben suçlu olurum, hepsini birden yapıom geçiom ben.
bilemiycem artıkın margada yoko bizden sıkılmış uyuz
ne güzel işte, oto b.ka kızcak yer arıo , fırsat vermemeye çalışıom bende, adam bildiğin dinazor yawpuhaa hiç sevmem ölesini bizim kp çok titizdir bize bile bırakmaz halleder saolsun
o tiki gelmesin zatenbilemiycem artıkın margada yok
puhahha kolla kedini o zamnne güzel işte, oto b.ka kızcak yer arıo , fırsat vermemeye çalışıom bende, adam bildiğin dinazor yaw
niye kız ne oldu marga çok iidir aslındao tiki gelmesin zatenrap inede kendisine de gıcık kaptım
pis huyumdur birine kanım ısınmadı ısınmaz itici gelir napimniye kız ne oldu marga çok iidir aslında
olabilir herkes herkesi sevcek diye bişi yok bende de var o huy ama marga iyidir sen ön yargılı olma bencepis huyumdur birine kanım ısınmadı ısınmaz itici gelir napim
olabilir herkes herkesi sevcek diye bişi yok bende de var o huy ama marga iyidir sen ön yargılı olma bence
Ne oldu burda? Liste neden kalkti? Millet nerde?Sosyetikler dagildi. Bu topigin tadi kacti. Liste gittigine gore sorun da bitmistir.Zaten islerim vardi benim acimdan iyi oldu amma herkes kendi isine baksin bundan sonra...Asosyetik asosyetik takilin.
Ne oldu burda? Liste neden kalkti? Millet nerde?
Olur böyle seyler, kadin milleti rahat duramiyozBosver be canim devrim oldu biz de yeni grup kuruyoruz.
Olur böyle seyler, kadin milleti rahat duramiyoz
Kibir ne kötü huy degil mi? İnsan yapayalniz kaliyor.. Sana yüksek egonla mutlulukar :)Sosyetikler dagildi. Bu topigin tadi kacti. Liste gittigine gore sorun da bitmistir.Zaten islerim vardi benim acimdan iyi oldu amma herkes kendi isine baksin bundan sonra...Asosyetik asosyetik takilin.
Lütfen polemiğe gerek yok değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?