- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.681
a s soğuk mu azcıkta burya gönderin şu sogugu yaaselaaam: )
yoğun meyra geldü: )
sabah kalktığımdan beri evde işle meşguldum, yeni çaya diye oturdum, ev soğuk yine: ))))
eşimin teyzesi gelebilir, belki uğrarım dedi ama belki, bakalım gelirse evdeyim işte.
a s soğuk mu azcıkta burya gönderin şu sogugu yaa
selaaam: )
sabah kalktığımdan beri evde işle meşguldum, yeni çaya diye oturdum, ev soğuk yine: ))))
eşimin teyzesi gelebilir, belki uğrarım dedi ama belki, bakalım gelirse evdeyim işte.
antalyadayım canım fırından beterniye sen nerdesinki bacım: )
fırıncımısın yoksa
Yogunlugunu sevsinler senin.Lakabin ilk sayfada begenmezsen seyyar cene meyra ile degistirebiliriz.
Ben de tam simdi evden cikiyordum. Sana selam verip oyle cikayim dedim. Adios.
antalyadayım canım fırından beter
Meyra aşkolsun o kadar ödev yaptık gelip bakmadınselaaam: )
sen nerde oturuyorsun kiseyyar çene meyra en uygunu sanırsam: )))))
iyi yaptın tatlım, okula gidiyorsun heralde, kolay gelsin canım benim....
görüşürüz
benim ev tam yazlıktır, senin orasıda tam kışlık
sen nerde oturuyorsun ki
konyyı bilirim buranın yanında buzhanecanım kusura bakma bu aralar pek giremedim kkya ondan yazamamıştım henüz sana yorum, yoksa aklımdaydı yani: )
çok güzel olmuş ellerine sağlık balım: ) teşekkürler.....
çok önce okudum ödevdekini yazını ben.
ben seni yengeç burcu sanıyordum sen ikizlermişsin: )))))
konya.
benim evim yazlık şehir değil yazlık olan: ))))
evim oldukça serindir.
burdayız kv bana torpil geçti hadi sen eve git dinlen sen dedi eve geldimkızlar nirdesiniz?
burdayız kv bana torpil geçti hadi sen eve git dinlen sen dedi eve geldim
ivettt yorulmuşum ama sabhtan bari sen naptıniki canlı olmanın avantajları
muhassebeci gelecek ama ne zaman bilmiyorum, avukatla konuştular geçenlerde , ne zaman gelceğini söylemez azarlamak için dedim kalk bitir hepsini rahat rahat otur , ohh şimdi yine boşumivettt yorulmuşum ama sabhtan bari sen naptın
pink yok ortalıkta kv gidip yardım edio desem çok komik olur , o olmayınca bak ortalık tertemiz sakin huzur doluivettt yorulmuşum ama sabhtan bari sen naptın
ee dosyanını günü gününe toparlamıyor musun muhasebede öle aksatmaya gelmezmuhassebeci gelecek ama ne zaman bilmiyorum, avukatla konuştular geçenlerde , ne zaman gelceğini söylemez azarlamak için dedim kalk bitir hepsini rahat rahat otur , ohh şimdi yine boşum
pinko kayıp sabah başka topiklerdeydi ama ortalıkta yokpink yok ortalıkta kv gidip yardım edio desem çok komik olur , o olmayınca bak ortalık tertemiz sakin huzur dolu
Gün yok ki bizde , muhassebeci kafası ne zaman eserse ay içerisinde öyle geliyor , gelmeden haber veriyordu ama ayın yarısına geldik haber gelmedi, geçengün avukatla görüştü kıllandım ne zaman gelceğini ona söylemiştir avukatta kıllığına bana söylemez diye bugün hallediverdim, bizim avukat pasaklı çok faturalar fişlerin hepsini ayın ortasına kadar anca koyuyor o yüzden erken toparlamıyorum , hergün çekmecede fatura buluyorum yoksa gözümden kaçsa ben suçlu olurum, hepsini birden yapıom geçiom ben.ee dosyanını günü gününe toparlamıyor musun muhasebede öle aksatmaya gelmez
o bizden sıkılmış uyuzpinko kayıp sabah başka topiklerdeydi ama ortalıkta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?