- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.641
hoşbuldum iyi hatun çalışıom napemm anca günlük işlerimi yaptım hemen size koştum siz nörüyonuz bakiimmm
Bende işleri bitirdim uğraşıp dururum , anam muhassebeci gelcek ben daha evrakları hazır
etmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum iyi hatun çalışıom napemm anca günlük işlerimi yaptım hemen size koştum siz nörüyonuz bakiimmm
aynen öle bacım bi bebek arabası begendım 1500 düşün artıkAllah yardımcın olsun canım valla, minnacık şeyler çok pahalı , geçengün nişanlımla bebek eşyası satan yerin önünden geçtim, gözümüz etiketi görünce çıkacaktı yerinden
bende çalışıyorum işte bi taraftanda bebişime bişiler bakıyorumhoşbuldum iyi hatun çalışıom napemm anca günlük işlerimi yaptım hemen size koştum siz nörüyonuz bakiimmm
Ayyy canım araba alırsın daha iyi o paraylaaynen öle bacım bi bebek arabası begendım 1500 düşün artık
zaten 2 3 bin daha koy bi araba ederAyyy canım araba alırsın daha iyi o parayla
günaydın seni artık lattesiz kabul etmiycezGunaydin sosyetikler ,
Lattem ve beennnn geldik ama fazla kalamiycam.
Aynen öyle canım poff şartlar zor vallahizaten 2 3 bin daha koy bi araba eder
günaydın seni artık lattesiz kabul etmiycez
öle tabi canım allah herkese kolaylık versinAynen öyle canım poff şartlar zor vallahi
Latteli sosyete deyin bana.
Azaltmaya calisiyorum canim. Bugunlerde sinirlerim gerildi de, ancak.
tamamdır hayırdır neyin var canımLatteli sosyete deyin bana.
Azaltmaya calisiyorum canim. Bugunlerde sinirlerim gerildi de, ancak.
öle tabi canım allah herkese kolaylık versin
tamamdır hayırdır neyin var canım
ne uyukusu yaaa gece kaç kere uyandım sabh erken kalktım sağlık ocağına gittim ordan kp yalnızmış mağzaya geldim iyi napsın keyfi yerinde tepinip duruyorHic ordan burdan surdan diyelim.
Sen nasil uyudun mu, bebis nasil.
luky kız beni çingene sancaklar uzay ötesi marslı olmayı tercih ederim ben çingen değilim ya
ne uyukusu yaaa gece kaç kere uyandım sabh erken kalktım sağlık ocağına gittim ordan kp yalnızmış mağzaya geldim iyi napsın keyfi yerinde tepinip duruyor
siz ne zamna evlenmeyi düşünüyorsunuzAminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............
Günaydın kızlar :) :)
son 3 aylık döneme girdimiz için artık bebek baya büyüdü hareket ettikçe sancı yapıyor bide bana sorarsan bunye kendini hazırlıyor mutlu olmaz mı keyfi yerindeIstersen kendin degistirebilirsin lakabini ben seni cok tanimiyorum o yuzden bir sey bulamadim.
Acaba neden uyuyamiyorsun doktora danistin mi. Ayy canim ne mutludur simdi o .