- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.621
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Video cikmiyor nevreste. Nasil bir video yuklediysen.![]()
Ben şaka yapmıyorum , soğuk rüzgarlar var hissedebiliyorum
Ve bu yüzden soğuk rüzgarların yerini sıcak havalar alana kadar gelmiycem
mucux![]()
Sevgili sosyetikler ve topik ahalisi. Islerim dolayisi ile bir suredir dusundugum gibi an itibariyle KK yi bir sureligine birakiyorum. Odev de yok, rahat rahat takilirsiniz.
Bir gun gorusmek dilegiyle hoscakalin.![]()
görüşürüz topik bana mı emanet![]()
naber canımmGünaydın gençler![]()
Istiyorsan alabilirsin. Mudirelik pozisyonu bosaldi zaten.![]()
Bugün salı yine sendromluyum , sen nasılsın?naber canımm![]()
sen işi bırakmadan geçmez o sendrom bende iyiym bugun erkenciyim yine sağlık ocağında kontrolm vardı oraya gittim mağzada babam tek kalmış buraya geldim işte bölee bebişime nevresim bakıyorumBugün salı yine sendromluyum , sen nasılsın?![]()
sen işi bırakmadan geçmez o sendrom bende iyiym bugun erkenciyim yine sağlık ocağında kontrolm vardı oraya gittim mağzada babam tek kalmış buraya geldim işte bölee bebişime nevresim bakıyorum![]()
ozaman çalışmaya devam guzum bende öle istiyorum da daha gözüme bişi kesitremedim ctesi çarşıya çıkıp bakcam biİşi bırakırsam daha bir sendromlu daha bir saldırgan olacağım için kırdım dizimi oturuyorum işyerinde
Ayy cicili bicili olsun nevresimi![]()
hoşgeldintünaydınnnn şekerler... ayyy anca gelebildim
![]()
Nörüyon kızçetünaydınnnn şekerler... ayyy anca gelebildim
![]()
ozaman çalışmaya devam guzum bende öle istiyorum da daha gözüme bişi kesitremedim ctesi çarşıya çıkıp bakcam bi
hoşgeldin
hoşbuldumiyi hatun çalışıom napemm anca günlük işlerimi yaptım hemen size koştum
siz nörüyonuz bakiimmm
![]()