- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.501
Hee ben burda seninle uğraşırken o sosyalleşiyorooo senin gibi a takılmıyor desene
Karı oca kendi p.. filmlerini çekiyorlar sonra o yayılıyor, toplamaya çalışıyorlar falanHa tamam oldu simdi :)
O filmi bilmiyorum ben ayipli miydi :)
Anne ve babamla film izlemekten mumkunce kacinirim cunku belli olmuyo bu filmlerin sagi solu
Bitmemişmiydi o? Barıştın mıBen de seni gormedim :)
Ben PembeLokum 22 yasimdayim basak burcuyum uzuuun soluklu bi iliskim var hukuk mezunuyum :)
Tuttum seni , bende türk filmlerini saçma buluyorum genelininişanlımda türk filmi diye tutturuo , onun hatrına giriom uyuklayıp çıkıoz
O çok meşgul, havuzlar, bisiklet sürmeler, sinemalar.. Bizimle az takılıyor
Sağol canım sende öylesinCok tatlisin pinko ya :)
Film basliyor :) ben ayrilmam dedim ya ciddiye almamis miydinizBitmemişmiydi o? Barıştın mı
Çocuğun başına bela oldunFilm basliyor :) ben ayrilmam dedim ya ciddiye almamis miydiniz
Ayrilmiyorum dedim pes etti sonunda
Ben de seni gormedim :)
Ben PembeLokum 22 yasimdayim basak burcuyum uzuuun soluklu bi iliskim var hukuk mezunuyum :)
Hee ben burda seninle uğraşırken o sosyalleşiyor
Karı oca kendi p.. filmlerini çekiyorlar sonra o yayılıyor, toplamaya çalışıyorlar falan
İzleme zaten biran acaba çıksak mı dedim yani
Eheheh :) ya film tadinda dgl de dizi tadinda oluyorlar malesef
Ama kaliteli Turk filmleri de oldu onlarin hakkini yiyemem :) boyle adini duyurnlari izlerim :)
Hee anca hayal kuruyokbizimde kk da pembe hayallerimiz var ama dimi
Hee anca hayal kuruyok
Pek yakında için hiç iyi şeyler duymadım o yüzden gitmedik biz
Bende öyleyim ki, sürekli ya yabancı kanal, yada spor kanalı açık, Bizim dizi film sektörümüz iğrençBende hep filme girerken mutlaka yorumları okurum yoksa çok sıkılıyorum , nişanlım isme takıldı cmylmz ya hani güzeldir vs... girdik ama gelde bana sor uykum geldi , yok öyle boş saçma bir senaryo...Yeşilçam filmleri bile yanında daha asil kalıodur
Ben yabancı dizi takipçisiyim , evde netin var izlesene çok güzel sarıyor ve gerçekten kaliteli diziler...
Alistirmalara basla iste evlenince koca gelir aksam sen yorgunsun demez bazenöyle valla ben napıcam bilmiyorum ileride , dün iki yemek yapayım dedim nişanlıma girdim mutfağa çıkamadım , ütü çamaşır bulaşık cam kapı temizlikk ayyyyy
Hoşgeldin eşimle aynı saatte geliyorsun ve onla ilgilenmeyi seçiyorumBen geldim
Hee ben burda seninle uğraşırken o sosyalleşiyor
Karı oca kendi p.. filmlerini çekiyorlar sonra o yayılıyor, toplamaya çalışıyorlar falan
İzleme zaten biran acaba çıksak mı dedim yani
merak ettim bak şimdi filmiii
bırak filmi foto bile çekmemek lazım bak sonra internette yayılıyor fln
ben i clooud ud internetle bağlantısını farkettiğim an sildim
felaket olacaktı ailem iyi iphone kullanıcısı olsaydı
olaya bak
benim telde çektiklerim icloud ile babamın teline de geçmiş meğer
fotolar da masum değil
bizimkiler farketmemiş
fotoları da sildim i cloud ları da telefonlardan sildim
bunu da babamın çektiği fotolar benim üelde görününce anladım
onun fotoları masumdu
saği solu çekmiş
halıyı perdeyi fln
Çocuğun başına bela oldunİyi seyirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?