- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.481
Çingene, Sen benle konuşmayarak beni cezalandıracağını mı sanıyorsunceza sana konuşmuyorum senle

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çingene, Sen benle konuşmayarak beni cezalandıracağını mı sanıyorsunceza sana konuşmuyorum senle
Çingene, Sen benle onuşmayarak beni cezalandıracağını mı sanıyorsunÖdül bu be Ödül
![]()
Selamun aleykum
Sinemaya girecegim birazdan
Film: Kayıp Kız :)
Hoşgeldin![]()
Bende bunlar yok ama
İzle bakalım güzel mi :)Selamun aleykum
Sinemaya girecegim birazdan
Film: Kayıp Kız :)
İzle bakalım güzel mi :)
Yanlız da gitmişliğim var ama yanlızken sevmiyorumİyi puan vermisler bakalim ben de begenecek miyim
Sen sinemaya gitmeyi sever misin:)
Yanlız da gitmişliğim var ama yanlızken sevmiyorumEşimle izlemeyi sevmiyorum o yüzden çok fırsatımız olmuyor, mümkün mertebe gitmeye çalışıyoruz, haftasonu baktık mesela güzel film yoktu girmedik, seçiciyiz biraz :)
Yanlış yazmışım kız onla izlemeyi seviyorumAa esinle izlemeyi neden sevmiyosun :)
Film konusunda ben de seciciyim azcik mumkun mertebe Turk filmi izlememeye calisiyorum![]()
Hosbuldum balbocegi :) seninle hic konusmadik sanirim :)
O çok meşgul, havuzlar, bisiklet sürmeler, sinemalar.. Bizimle az takılıyorevet konuşmadık , gürmedim ben seni
Yine acıyon totonu arsız
Aa esinle izlemeyi neden sevmiyosun :)
Film konusunda ben de seciciyim azcik mumkun mertebe Turk filmi izlememeye calisiyorum![]()
ooo senin gibi a takılmıyor deseneO çok meşgul, havuzlar, bisiklet sürmeler, sinemalar.. Bizimle az takılıyor![]()
o senin toton ben şu kırbaçlayanımYine acıyon totonu arsız![]()
Yanlış yazmışım kız onla izlemeyi seviyorum
Aynen aynen.. Geçen hayatımın filmi mi ne vardı yanlışlık ona gittiki eşimin arkadaşıyla karısıda vardı. Anamm kızarıp bozardım yani :) Tanıdıklarla öyle film izlemek kötü oluyor![]()
evet konuşmadık , gürmedim ben seni