- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.241
Sen napıyorsun :) Haftasonu olunca kayboluyorsun ortalıktanNabiyonuz sosyetikler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen napıyorsun :) Haftasonu olunca kayboluyorsun ortalıktanNabiyonuz sosyetikler![]()
Eee haftasinu herkes evde bacim benim.koca senin ki gibi degil ortagi geldi yurt disindan onun yanina gitti de ole girebildim yineSen napıyorsun :) Haftasonu olunca kayboluyorsun ortalıktan![]()
Yayınladık, yarın oy sonuçlanacak bakalım sen bakmadın mı git bize oy verNe oldu odev anket
Yaaaa bu espri hala devam mı ediyor omg !E vallahi yakaladım margarinim ya ben dedektifim ya birden çıktı önümeeSaf he mi saf beğenmicem beğenmicem benim değil mi beğenmiceeem
![]()
Hee senin derdin ne neden bana cevap vermiyorsunYaaaa bu espri hala devam mı ediyor omg !![]()
Alıntılarda göremedim canım ya güzelliğinden kör oldu gözlerimHee senin derdin ne neden bana cevap vermiyorsun![]()
Uydurma özelden yazdığıma diyorumAlıntılarda göremedim canım ya güzelliğinden kör oldu gözlerim![]()
canım bana özelden mesajın gelmiyor ki ?Uydurma özelden yazdığıma diyorum![]()
2 tane attım amacanım bana özelden mesajın gelmiyor ki ?
Bu çirkin ördek yavrusu beni takmıyorLatte mi aldim geldim.Latte smiley istiyorum.
![]()
Latte mi aldim geldim.Latte smiley istiyorum.
![]()