- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.921
Onların üstüne düşünelim o zamanUnuttum ki :)) Yeni bir fikrim var. Ben de fikir bol...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onların üstüne düşünelim o zamanUnuttum ki :)) Yeni bir fikrim var. Ben de fikir bol...![]()
Onların üstüne düşünelim o zaman![]()
Ve başlarına geleceği beklesinlerZamani var bence. Bu hafta sosyetiklerimiz dinlensin :)
Ve başlarına geleceği beklesinler![]()
Hee bana oy vermeyenlerden de almış oluruzDunun intikamini alicam demistim.![]()
Çünkü ben ödüllü yıldız sosyetiğimUzaylı Zekiye
Kahkaha attım görünce
Yalnız Pinko neden 4. sıraya yükselmişşşşş 6ydı o![]()
Uzaylı Zekiye
Kahkaha attım görünce
Yalnız Pinko neden 4. sıraya yükselmişşşşş 6ydı o![]()
Hee o tatillerde fink atarken ben burda paspas yapıyordum tabi benim olacak odaTorpil yaptik ona.
4 numara bosalmisti zekiye. Ilk gelen bosalan odayi alir.![]()
Hee o tatillerde fink atarken ben burda pas pas yapıyordum tabi benim olacak oda![]()
Çünkü ben ödüllü yıldız sosyetiğim
sevdin mi lakabınılucky buldu
![]()
Ne kaynatıyorsunuz
Yalnız herkesin lakap eğlenceli benimki çok ciddi olmuş![]()
Kendine ne güzel lakap buluyorsunIkizler diyoruz begenmiyorsun. Pujamali gaffur hala bosta.Ben benimkini mekanik zeka olarak degistireyim mi. Lutvennn.
![]()
Bende diyorum gözlerim neden kamaştı, sen gelmişsin meğerNe kaynatıyorsunuz
Yalnız herkesin lakap eğlenceli benimki çok ciddi olmuş![]()
Bende diyorum gözlerim neden kamaştı, sen gelmişsin meğer![]()
Valla uyar aslında sanaIkizler diyoruz begenmiyorsun. Pujamali gaffur hala bosta.Ben benimkini mekanik zeka olarak degistireyim mi. Lutvennn.
![]()
Teşekkür ederim o senin hoşluğun :)Sen ne hoş bir gelinsin öyle
![]()
Valla sevin bence topikten attırmaya çalışmıycam artıksevdim canım cuk oturmuşsen de benden üst sıraya yerleştin sonunda gözün aydın
![]()
Teşekkür ederim o senin hoşluğun :)
Hakkımda seni yanıltmalarına izin verme![]()