- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.901
Hastayım yaa grip değilTaaam müdirem sen yeterki kıskaçlarını göstermeeeNasıl gidiyo napıyon sohbet etmeyelii

napim evdeyim işte, bi burayla bi kocamla uğraşıyorum :) Sen napıyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastayım yaa grip değilTaaam müdirem sen yeterki kıskaçlarını göstermeeeNasıl gidiyo napıyon sohbet etmeyelii
aynen yaaaTeşekkür ederim keşke beraber olsaydıııVallaa bilmiyomki buğulamamı ne artık neyse benim tarifim buu dilara usulüü
![]()
Ben de napiyim öğlen iş yerinde ofisimin kaloriferi boZuldu bu kesildiimHastayım yaa grip değil
napim evdeyim işte, bi burayla bi kocamla uğraşıyorum :) Sen napıyorsun![]()
Dene sende güEl oluyoaynen yaaa
tarifin lezzetli gözükyr![]()
Ne bitmeyen çilen varmışBen de napiyim öğlen iş yerinde ofisimin kaloriferi boZuldu bu kesildiimEve getirdi eşim yemek hazırladım birazdan ütüye girişcem
![]()
ŞantiyedeeeNe bitmeyen çilen varmış
sen nerde yaşıyorsun?
Neden kiiiHer yerde söyleme bunu![]()
Pek iyi anılmaz ya hani oralarNeden kiii![]()
Pek iyi anılma ya hani oralar![]()
kendin diyon bana ne dil çıkarıyorsunKorkmayın panik yok öyle problemliii değil hemm
![]()
Bende bilmiyom akrebim müdiremmkendin diyon bana ne dil çıkarıyorsun
ne olacak senin bu halin![]()
Yoğunluktan, yorgunlultan oluyordur o. Afiyet olsun görüşürüz sende seviliyorsunBende bilmiyom akrebim müdiremmUnutkanlık da başladı bende iyicee her birşeyimii kaybediyorum ya
Ay komşum çağırıyoo beni çay koymuş gidem de içem ayoll ayda yılda bi ev hanımı oldummm
Pinkipinki akşam görüşürz seviliyorsuuun
Evet dün geceki sohbet burdan olsaydı 1000 olmuştukOoOoOoOooooooooo 1000 sayfaya az kalmisiz.![]()
Evet dün geceki sohbet burdan olsaydı 1000 olmuştuk![]()
Olur mu damlaya damlaya göl oluru duymadın mı hiçKucuk hesaplar yapma pinko.Ordaki sohbet baska.
![]()
Olur mu damlaya damlaya göl oluru duymadın mı hiç![]()
Senin fikrin vardı ya bi tane. Yanlışmı hatırlıyorumBu odev bittigine gore ne odev verelim onu dusun.![]()
Senin fikrin vardı ya bi tane. Yanlışmı hatırlıyorum![]()