- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.801
söyle yaa nedir anlamııBurda iki kelime onemli. Tek anlami olmuyor ama ogrenme bosver.
Huysuz BeDeVi diyelim ona.
hııııÇölde yaşayan, geçmişte göçebe olan ve Sahra Çölü'nün Atlantik kıyısından Batı Çölü, Sina Yarımadası ve Necef Çölüüzerinden Arap Çölü'ne uzanan bölgede bulunan Arap kabileleridir
Tamam canım biz onu başkasına verdiksöyle yaa nedir anlamıımerak ettim şimdii
hıııı
benle alakasııı ne
anlamadım tam olarak bahtsız bedevi nedir
Bencede
Damla da fırlamalık yok kibar kibar şeyler söylüyor
Dilara kendi havasında takılıyor
çirkin ördek henüz aramıza katılmadı
Bir şey soracağımGitme kuzu yaaa
Hayır çok güzel oluyor ben beğeniyorum, nerde giycen?Bir şey soracağım
Ya ben siyah ağırlı giyineceğim sizce siyah ve kahverenginin uyumu çok mu kapalı olur
evet hm huysuz, hemde gezenti zaten bedevi uydu onaEn guzeli bence Huysuz BeDeVi oldu.
Bir şey soracağım
Ya ben siyah ağırlı giyineceğim sizce siyah ve kahverenginin uyumu çok mu kapalı olur
Damlanın lakabı
çakma vampir olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dışarı çıkarken giycem ne giysem ne etsem diye düşünüyorHayır çok güzel oluyor ben beğeniyorum, nerde giycen?
matematikle aram hiç iyi değildirSana bakıncaaa yani resmine profiline bide damlaaın ya hemen bi duygusallık geliyo bana yaaO yüzdeeen adın yağmur yüklü bulut olsun Ay ne yaratıcıyımdır Ama adın 321 olmalı matematiksel açıdan
peki benm lakap nedirTamam canım biz onu başkasına verdik
Normal günlük kombinlerle , deri montla giyeceğim ama kıza yarım deri montlar varya onarla sizce deri çizme mi olur yoksa koyu kahve kısa topuklu bot mu simsiyah oluyorum diğer türlü..Nereye gittigine bagli cirkin ordek.
Üst kısmındaki ne renkse ayakkbıda onu seç, Kahve olursa daha iyi olur siyah yoğun olmasındışarı çıkarken giycem ne giysem ne etsem diye düşünüyor
peki kısa kahve topuklu bot mu siyah çizme mi giyeyim
çakma vampirella ol senmatematikle aram hiç iyi değildir
hayalperest bulutsuzhayal
peki benm lakap nedir
Çakma vampir geldi sana birtanematematikle aram hiç iyi değildir
hayalperest bulutsuzhayal
peki benm lakap nedir
bence güzel sonbaharda daha güzel bence :)Bir şey soracağım
hayır hayır hayır vampir olmasınnnDamlanın lakabı
çakma vampir olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayalperisi buldum hayalperisi olsunNereye gittigine bagli cirkin ordek.
Cakma peri olsun. Kibar ya ondan.
Normal günlük kombinlerle , deri montla giyeceğim ama kıza yarım deri montlar varya onarla sizce deri çizme mi olur yoksa koyu kahve kısa topuklu bot mu simsiyah oluyorum diğer türlü..
olmazzz vampir olmasnnçakma vampirella ol sen
hayırrrÇakma vampir geldi sana birtane
bence güzel sonbaharda daha güzel bence :)
hayır hayır hayır vampir olmasınnn
hayalperisi buldum hayalperisi olsun
Millet neden bana güvenmiyorAy benim internet getttii gene ben sonra auçlu oluyom valaahide çekmiyor billahi de çekmiyorNeyseee yine vakitsiz olcak ama benim şu an bi işim var yapıyoö gelirşm siz bana gerçekten vakitle ilgili bi lakap bulun kabulumdur Pinkoo bulmasın amaaaa akreeep müdireee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?