- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.781
Allah Allah korkutuyormuyum seniAkrep diyince artık pinko geliyo aklımaaO akrep ben olmayım lukycim ya Sokar beni mazallah
selammAkrep diyince artık pinko geliyo aklımaaO akrep ben olmayım lukycim ya Sokar beni mazallah
Akrep diyince artık pinko geliyo aklımaaO akrep ben olmayım lukycim ya Sokar beni mazallah
Ben zaten onunla konuşurken, Almanyada olmasına güveniyorum
Bahtsız bedevi
lakabı çirkin ördekmi olmuşş
ee benim lakap nedir
Aman aman rabianın elini öperim dilayın karşısındaYelkovani olmayan saat olsun o zaman.
Aranizda iki saat var bence cok guvenme.Ben de dilay a pek guvenmiyorum.
Vakitsizim gerçekten haaaAllah Allah korkutuyormuyum seni
Bana çok mantıklı geldi zamanlı zamansız dalıyorsun ya topiğe, bendeki akrebi sileriz önemli değilCadaloz müdire de olurum ben
Aman aman rabianın elini öperim dilayın karşısındaBen aynılar diyordum ama değiller
bedevi nedir anlamını bilmiyorumkiiBahtsız bedevi
Damlaaaselammseni görünce aklıma rüyalar geliyor nedense lakabın rüyaperisi olsa olurmu yada başka seçenekler nedir
Karga diyek mi onaBen de aynisini dusunuyorum.Dilay neyse ki gecmisi okumuyor, rahatiz.
bedevi nedir anlamını bilmiyorumkii
Karga diyek mi ona
Kincidir karga da
Çölde yaşayan, geçmişte göçebe olan ve Sahra Çölü'nün Atlantik kıyısından Batı Çölü, Sina Yarımadası ve Necef Çölüüzerinden Arap Çölü'ne uzanan bölgede bulunan Arap kabileleridirbedevi nedir anlamını bilmiyorumkii
ben ben ben =(Ne değişti canım :)
tamam işte rüyaperisi olsunDamlaaaRüyalarlada problemim var damlam yaaa gerçekten ay ben ne problemliymişim de haberim yokmuuş
Aaa evet bu çok iyi olduBurda iki kelime onemli. Tek anlami olmuyor ama ogrenme bosver.
Huysuz BeDeVi diyelim ona.
Gitme kuzu yaaaben ben ben =(
Aaa evet bu çok iyi olduOy hakkımı kullanıyorum , Kabul edilmiştir, Yaz hadi
Sana bakıncaaa yani resmine profiline bide damlaaın ya hemen bi duygusallık geliyo bana yaatamam işte rüyaperisi olsunsence benim lakabımm ne olsun sende öner bana yaa
BencedeEvet bence de. Ikimizden guzel fikirler cikiyor. Otekilere sormayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?