- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.381
İnce eleyip sık dokuyorsunBana diyorlar ki neden evlenmiyorsun hep analizden sekerim hep analizden.
Karistir mixer.
Siz birbirinize girin sakın oy vermeyin birbirinizeAynen hitimizi yüksetcez o arada:)
Ovv karşılıklı tehditler
Yok yok korkma kötü birşey yazmaz, hem senin kötü yazılacak birşeyin yok kiKorkutma beni
Arada amaca hizmet ediyorum napimBana diyorlar ki neden evlenmiyorsun hep analizden sekerim hep analizden.
Karistir mixer.
Bizim hit e ihtiyacimiz mi var. Biz elit bir topigiz bikerem.Aynen hitimizi yüksetcez o arada:)
Ovv karşılıklı tehditler
İnce eleyip sık dokuyorsun
Aramızı bozmaya çalışıyor bu gelin
Teşekkür ederimYok yok korkma kötü birşey yazmaz, hem senin kötü yazılacak birşeyin yok ki
Alır alır inanıyorum.Kimin geliniBizim hit e ihtiyacimiz mi var. Biz elit bir topigiz bikerem.
Dur bakalim pinko 5 daldan aday gosterilecek. Oylari alamazsa sorarim.
Arada amaca hizmet ediyorum napim
Bana oy vermeyenlerden küserimBizim hit e ihtiyacimiz mi var. Biz elit bir topigiz bikerem.
Dur bakalim pinko 5 daldan aday gosterilecek. Oylari alamazsa sorarim.
Oylama arefesinde sal tabi milleti üstümeYazisi olmayanlara lakap verilmiyor ona gore.Onlar vasifsiz sosyete olacaklar. Vasifsiz fikri de pinko dan cikti. Duyurulur.
Bana oy vermeyenlerden küserim
Valla napim, yazdım uğraştım, sonuçta oy vermezlersede canları sağolsun, bir sürü yazı olacak seçenek çok, tercih az, arada kaynarım bende heralde
Alır alır inanıyorum.Kimin gelini
Ben çıkıyorumSize Hayırlı Geceler
Ben çıkıyorumSize Hayırlı Geceler
Iyi gecelerBizim de zamanimiz geldi. Beraber cikalim. Iyi geceler.
Anah senden fena bisi olcak desene
Günaydın :)Gunaydin
İyi ki siz olmamışsınız :) Günaydınbenden pinke güzel kaynana olurduuu
Günaydın :) Ödev yayınlanacak bugün!!Günaydın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?