- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.341
Hiç bakmadım ki :) Hastada oldum zaten şişim şuan bakarsam bunalıma girerim :)
Bu süper canım işte :)Ben 2 senedir en dusuk kiloya dusmusum. Zaten belli de oluyor kotlarimdan. O bana yeter bile ama aliskanlik olmus acikmiyorum da.
Bu süper canım işte :)
İyi geceler canımEvet bencede. Kilo vermenin en guzel tarafi bazi kotlari yakacak duruma gelmek. :)
Ben cikiyorum iyi geceler.
tenkyuuuuuuu :)Asosyetikler gunaydin.Hafta sonunuz guzel gecsin.
Yok be tatlım bu halde bayram ziyaretine gidiyoruz şimdiPinkosum nasiloldun gectimi karninin agrisini : )
Biz ziyaretleri yaptik valla ben uzerimi degistim yatiyorum auan sanirim.grip olucam.hapsuruyorum burnum akiyorYok be tatlım bu halde bayram ziyaretine gidiyoruz şimdi
Bütün kışı Grip geçircen azıcık dikkat et kendine :)Biz ziyaretleri yaptik valla ben uzerimi degistim yatiyorum auan sanirim.grip olucam.hapsuruyorum burnum akiyor
Sorma kuzum ya biraz oyle olcak sanirimm bogazimda catallasma mevcut suan yatiyorum aksamdan beriBütün kışı Grip geçircen azıcık dikkat et kendine :)
Ballı süt iç boğazından yumuşasın, bal yoksa sütün içine karabiber atıpta içebilirsinSorma kuzum ya biraz oyle olcak sanirimm bogazimda catallasma mevcut suan yatiyorum aksamdan beri
:) Ancamı geçtin eveherkesin bayrami mubarek olsun, iyi bayramlar, opuyorum....
:) Ancamı geçtin eve
Kv dede değilmiydin canımhangi ev tatlim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?