- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.301
Bayram bitsinde başlayayım :) sonrada tuttururum artık benimkine yurtdışına gidelim diyeCocuk guzel sey ama iyi bir baba olmayacagini bilmedigim birinden olmaz. Cok fazla analiz etme huyum var, yanlislari cok farkederim. Evlatlikta alabilirim benim icin problem degil.
Konusacak duzeye gel de.
Oda güzel, ama dogru kisiyi buldugunu anca yillar sonra anlarsin be canim, istedigin kadar analiz et babaliz et tecrübe anca gösterir
Bayram bitsinde başlayayım :) sonrada tuttururum artık benimkine yurtdışına gidelim diye
Olarr :) Almancan var mıArkadaslarimin cogu bosanmis ve cocuklari baba ozlemi cekiyor. Ben bunu hissederken , yanlis bir iliskiye bile bile baslayamam.Hislerime guvenirim, mantigima da. Artik onlar beni nereye gotururse. Yalniz 2015 te evlenecegimi hissediyorum. Lucky dediydi dersiniz.
Sen tek once bana gel, sonra ikimiz dilay a gideriz.
Arkadaslarimin cogu bosanmis ve cocuklari baba ozlemi cekiyor. Ben bunu hissederken , yanlis bir iliskiye bile bile baslayamam.Hislerime guvenirim, mantigima da. Artik onlar beni nereye gotururse. Yalniz 2015 te evlenecegimi hissediyorum. Lucky dediydi dersiniz.
Sen tek once bana gel, sonra ikimiz dilay a gideriz.
Bu nasıl bir sıralama yaff :) ilk sayfadaki sırayı esas alalımIyi geceler Kizlar, malum yarin bayram, yatmak lazimYarin bi ara ugrarim Pink elimi öper bende luckynin elini öperim Bayramlasiriz
Olarr :) Almancan var mı
Iyi geceler Kizlar, malum yarin bayram, yatmak lazimYarin bi ara ugrarim Pink elimi öper bende luckynin elini öperim Bayramlasiriz
Niye yaaa ben senden büyügüm Luckyde GencimBu nasıl bir sırala yaff :) ilk sayfadaki sırayı esas alalım
Hee gördüm sen gidelim der demez can havliyle iyi geceler dediYok ama dilay in var. Kaciyor goruyor musun.
Sana harclik yok.
Para vereceksen öperimNiye yaaa ben senden büyügüm Luckyde GencimCok dogru bi siralama
KacmiYorum kizzz, sabah kizanciklar erkenden uyanacak sende yok o dert tabiii, isini biliyon senYok ama dilay in var. Kaciyor goruyor musun.
Sana harclik yok.
Lucky bana verirse bende onun yarisini sana veririmHee gördüm sen gidelim der demez can havliyle iyi geceler dedi
Lucky bana verirse bende onun yarisini sana veririmHee gördüm sen gidelim der demez can havliyle iyi geceler dedi
Cagir bizide dügüne söyle karsilikli bi roman oynayalim
Beklerim yaaa gelin gelinnnn
Bu nasıl bir sıralama yaff :) ilk sayfadaki sırayı esas alalım
%90 a olurLucky bana verirse bende onun yarisini sana veririm
Roman caldirmam ben sosyetik im bikerem.
Once pink evet .
%90 a oluralttan geleceklerde var malum
KacmiYorum kizzz, sabah kizanciklar erkenden uyanacak sende yok o dert tabiii, isini biliyon sen
%90 a oluralttan geleceklerde var malum
Verir o ya:) topiktekileri kolluyorSosyetikligini yiyim ben senin
Ne o tango falan mi yapacaz
Anlasiriz biseyler yaaa, cimri Luckyden kopartalimda
Sosyetikligini yiyim ben senin
Ne o tango falan mi yapacaz
Anlasiriz biseyler yaaa, cimri Luckyden kopartalimda
Cocugum yok diye cocuk bakmadim degil. Cocuklari severim ben. Onlar tatli yorgunluklar.
se bende onun yarisini sana veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?