- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.861
öle yapıom zaten yapmasam çekilmezO zaman kesin kestir canım rahat rahat takılırsın
Bende kestiricem zaten saçlarımı =) düşünüyorum çünkü =)öle yapıom zaten yapmasam çekilmez
cancazım dedim gibi otur bi düşün sen gerekirse rest cek ya kendine çeki düzen ver ya da böle olmaz falan de hayatına karışıyomuş gibi olmak istemem ama evlendikten sonra naptım ben demektense evlenmeden önce demen daha iyi olur bence evlilik dedin tek kişinin çabasıyla yürümez
onu parça pinçik eder kovarım onuuu akıllı olsun buranın çenesi düşükleri diyince ilk ben gelirim anadın mı
BulaştırBulaştırırsam görürsünödevini yaptın mı
Çikolata yesin çikolataHiç önemli değil böcük ezilecek olsun fırsatı kaçırmam ben
Herhalde
Listede adım var kızım benim olcam tabi
Ağzın bal yesin
Önce bi pantolonunu kıçında tutmayı öğren bakarızbeni de yaz nançıkarttırma totoyuuu baana seni böle korkutçam artıkkk yapçak bişi yok
kanka şu şarkın nakaratını hele bi dinleseneHadi be
Bulaştıryaparız
Aynı ben
Önce bi pantolonunu kıçında tutmayı öğren bakarızCumartesi liste yeniden düzenlencek canım silinecekler silinsin, kalıysan senide yazar A AklinYolu1 zaten :)
Ben dedim sana yanlış adamla uğraşıyorsun diye demiSenin var benim niye yokk yagitti bonibonlarrr
İyi akşamlar canım dikkat et kendine görüşürüzakşam akşam ne güldümm iyi hadi öle olsun iyi akşamlar guşum
kestir gitsin canım nerende ki şuanBende kestiricem zaten saçlarımı =) düşünüyorum çünkü =)
:) rabbim hayırlı olanı versin canımAynen canım öyle , şuan pusuya yatmış kedi gibiyimm hırlasa tırnaklarımı çıkarıp çizicem onu , inadım 10dk sürmezken bu kez ayı doldurcak , katılıyorum böyle evlilik olmaz , nişanlılık süresi onu gözlemle sürecim ilk tanıdığım hale döndü döndü dönmedi eyvallah dicem
Popomun arasında..
Benimde olmaz diyordum oldu nasıl oldu bende bilmiyorum ama olduhayatımda hiç o kadar uzun saçım olmadı
Senin var benim niye yokk yagitti bonibonlarrr
kanka şu şarkın nakaratını hele bi dinlesene
dinleyince seninle karşılıklı söylediğimizi hayal ettim de yarıldım gülmekten hahaha
Nakarata kadar az sık dişini
Kestirmee.. Ben düğünden sonra kestirdim de pişman oldumBenimde olmaz diyordum oldu nasıl oldu bende bilmiyorum ama oldu
ay canım maşallahBenimde olmaz diyordum oldu nasıl oldu bende bilmiyorum ama oldu
biliyor musun bunuda yazdım seni anlatırken hahahaKıskanmaBenim değil mi vermicem
Ben rapten nefret ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?