- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.881
Boyatırım o zaman, kızıl olucam ben kızıllllllKestirmee.. Ben düğünden sonra kestirdim de pişman oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyatırım o zaman, kızıl olucam ben kızıllllllKestirmee.. Ben düğünden sonra kestirdim de pişman oldum![]()
kızın kanına girmeKestirmee.. Ben düğünden sonra kestirdim de pişman oldum![]()
biliyor musun bunuda yazdım seni anlatırken hahaha![]()
Bende kızıl olmak istiyorum komple benimki kızıyorBoyatırım o zaman, kızıl olucam ben kızıllllll![]()
Böylede çok karayım ay düşünsene benim sarışın olduğumuGönder şunu bana ya
Bende kızıl olmak istiyorum komple benimki kızıyor![]()
Boyat tatlım böylede çok güzel ama değişiklik istiyorsan renkte yap, boyda değilBoyatırım o zaman, kızıl olucam ben kızıllllll![]()
Böylede çok karayım ay düşünsene benim sarışın olduğumu
ayyyyy en son isteyeceğim şey ! esmerlik güzelll
kızıl saçlı olcan beyaz tenli olcan varyaaaa off taş![]()
Komple derkenGönder şunu bana ya
Bende kızıl olmak istiyorum komple benimki kızıyor![]()
Ama benim boyum 164 çok uzun değilBoyat tatlım böylede çok güzel ama değişiklik istiyorsan renkte yap, boyda değil![]()
Yanlış düşünüyorsun, kestirme sakın sağlıklıysa, hem uzun saçlı olunca kiloda almıyorsunAma benim boyum 164 çok uzun değil
saçlarım bu boya göre çok uzun
belimin biraz üstünde olması lazım benceee
ben mi yanlış düşünüyorum
zaten ben topuklu giyiyorum gerçi
Dikkat çekmeni istemiyor demek ki :) İkna etmeye çalış, işveyle nazlaBütün saçı yani![]()
ama sana kızıl gitmez sen sarı ol valla çok yakışırBilmem mi. Kesin benimki de çok seksi olacağım diye istemiyor biliyorum![]()
evet yediğimiz saçlara gidiyo ondan boyum uzamıyo gtüm yere yakın oluyo delircem !Yanlış düşünüyorsun, kestirme sakın sağlıklıysa, hem uzun saçlı olunca kiloda almıyorsun
Dikkat çekmeni istemiyor demek ki :) İkna etmeye çalış, işveyle nazla![]()
Dikkat çekmeni istemiyor demek ki :) İkna etmeye çalış, işveyle nazla![]()
ama sana kızıl gitmez sen sarı ol valla çok yakışır![]()
Ata sözüne göre Korkmamız lazım aslında sendenevet yediğimiz saçlara gidiyo ondan boyum uzamıyo gtüm yere yakın oluyo delircem !![]()
her beyaz kızıl gitcek diye bir şey yok ki ben seni gördüm çünkü sana kızıldan çok sarı gider bi sor sen sevgilineee incelesin seniYemiyor onda
Neden gitmesin ? Beyaz tenliyimGayette gidiyor
![]()
iveeetttt yere yakın olandan korkcaksın diyeydi dimi o sözAta sözüne göre Korkmamız lazım aslında senden![]()
her beyaz kızıl gitcek diye bir şey yok ki ben seni gördüm çünkü sana kızıldan çok sarı gider bi sor sen sevgilineee incelesin seni![]()
Kızıldan da dönmek zor 1 sene uğraşırsınYemiyor onda
Neden gitmesin ? Beyaz tenliyimGayette gidiyor
![]()