- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.581
Ama sen sayende karnım acıktı yemek yicem deyip yiyip geldin ya
Allah senin iyiliğini versin koptum duşa
Ay yok ne duşla kavga etmesi
Sabah sabah kuzenim gerdi beni
Sağolsun pinko sayesinde dünden beri halledemediğimiz bir mevzuyu hallettik Allah razı olsun valla
Deli etti beni kız , sinirlendim ettim, sonra kaçtım duşa rahatlamak için
banane söyleyiver hadi
Ne biliyim ya kuzum , o kızıda anlamak lazım bilmiyor etmiyor ..Allah senden de razı olsun :) Bak işte söz dinle azıcık, bizimde bildiğimiz şeyler var heralde
Kayıp düşüyordum zatenEee haslanmis yumurta yedim de neyime yetti o benim. 800 kaloriyi gecmemisim dun.
Bakalim dus senin hakkinda ne dusunuyor. Bir de ona sormali. Pazartesi konugumuz; marga nin dusu. Gizli gercekleri aciklayacak.
Yavrum diyet bitmiş olabilir ama yinede abartmıyoruz, az az, sık sık yiyoruz açımmm demiyoruzEee haslanmis yumurta yedim de neyime yetti o benim. 800 kaloriyi gecmemisim dun.
Bakalim dus senin hakkinda ne dusunuyor. Bir de ona sormali. Pazartesi konugumuz; marga nin dusu. Gizli gercekleri aciklayacak.
Ben altını kastetmiştimNe biliyim ya kuzum , o kızıda anlamak lazım bilmiyor etmiyor ..
Daha yaşı küçük
Ama ben gelemiyorum ya uğraşamıyorum !
Bu arada nico ödevini teslim etti mi etmediyse çiğ köfte gibi yoğurcam kafasınıEee haslanmis yumurta yedim de neyime yetti o benim. 800 kaloriyi gecmemisim dun.
Bilinç altıma kaçırdım aboggg ç Seni zilloş seni benimle alay edersin haYavrum diyet bitmiş olabilir ama yinede abartmıyoruz, az az, sık sık yiyoruz açımmm demiyoruz
Ben altını kastetmiştim
Kayıp düşüyordum zatenben banyoda çok uzun kalıyorum hiç çıkasım gelmiyor..
Sıcacık, parmaklarım buruş buruş oluyor , iyicene keseleniyorum
Sonra odamı binbir çeşit koku sarıyo parfümler kremler vucut spreyleri
sonra öksürük başlıyor tabi
Yavrum diyet bitmiş olabilir ama yinede abartmıyoruz, az az, sık sık yiyoruz açımmm demiyoruz
Ben altını kastetmiştim
Ben diyet yaparken hastalandığım için grip olmuştum ya o zaman denk geldiği için hala devam etmekteyim siz kilo alın durun hıhYavrum diyet bitmiş olabilir ama yinede abartmıyoruz, az az, sık sık yiyoruz açımmm demiyoruz
Ben altını kastetmiştim
Bu arada nico ödevini teslim etti mi etmediyse çiğ köfte gibi yoğurcam kafasını
Kurban bayramı geliyor ben etle kafayı bile bulurumBanyo deyince aklima o Sakli Yuz gerilim filmi geliyor. Sen mi onermistin. :)
Diyet yapmiyorum ama birden saldirmakta istemiyorum.
Ben sinema haricinde uzun zamandır sinema ilmi izlemiyorum ya..Banyo deyince aklima o Sakli Yuz gerilim filmi geliyor. Sen mi onermistin. :)
Diyet yapmiyorum ama birden saldirmakta istemiyorum.
Kimi anlatacaktı o çiğ köfte kafaEtmedi hala, malzeme olarak ne lazim.
Bakma sen ona, erkekler kilo alana kadar, ye yeBen diyet yaparken hastalandığım için grip olmuştum ya o zaman denk geldiği için hala devam etmekteyim siz kilo alın durun hıh
Benim ki duymasın , kızıyor ben az yemek yiyince
Kurban bayramı geliyor ben etle kafayı bile bulurumKaç kilo alcam acaba
Ben sinema haricinde uzun zamandır sinema ilmi izlemiyorum ya..
Cıx ben önermedim acaba hangi sosyete önerdi
sen benden başka önerilere açıkmıydın hı hıh !
Ben çok kilo almıyorum ki =)Bakma sen ona, erkekler kilo alana kadar, ye yeal al der, kilo alınca yapmadığı espiri kalmıyor. Hayattan soğutuyorlar
Onlar görünmüyor pekAl al, yilbasina dogru bir yarisma olabilir .
O ara ne film izliyordum. Stillex ti o zaman . O sosyete degil suan. Hepimiz dagildik.
Kimi anlatacaktı o çiğ köfte kafa
Al al, yilbasina dogru bir yarisma olabilir .
O zaman rahat rahat yiyebilirim. Yarışmada verecek birşeylerim olsun, sanki yeterice yokmuş gibi oldu
O ara ne film izliyordum. Stillex ti o zaman . O sosyete degil suan. Hepimiz dagildik.
Pilavı ekmek arasına koyup üstüne mayonez sıkıp yiyip yatıyordum, 49 kiloydum. Evlendiğim gün başladım kilo almaya. Çok güvenme bu haline yaniBen çok kilo almıyorum ki =)
Bir büyük boy pizzayı tek başıma bir gece de yiyebiliyorum
Biz pizza mizza söylediğimizde yada hamburger falan hem büyük boy söylüyoruz
pizzanın büyük boyu i burgeride 4 tane söylüyoruz yeminle yaaa
nereye gidiyo bunlar bilemiyorum yaniiiii alttan kaçıyo yediklerimiz hahahah
hangisi sidikliye vuruyorduListe karisikti dun silmeler ondan oldu. Damlayi verdik ona dun. Tamam dedi. :)
Bu arada sabah gunesi beni yine yakaladi.
Var bunda bir keramet. Bu kadar da yanılıyor olamaz koca güneşListe karisikti dun silmeler ondan oldu. Damlayi verdik ona dun. Tamam dedi. :)
Bu arada sabah gunesi beni yine yakaladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?