- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.561
Tırnağımda batma vardı tırnaklarımı kestim canım tırnağıma bakım yaptım geldim =)Ayy canım benim yerim ben seniNe yaptın o kadar zaman peki
Tırnağımda batma vardı tırnaklarımı kestim canım tırnağıma bakım yaptım geldim =)
albüme bak =)
Geç kaldın7.30 dan beri seni bekliyorum
günaydın ablacım =) hoşgeldinKim derdi ki pinko 7.30 da kalkacak.Su kulagim gecene kadar bekleyeceksin.
7.30 da zaten kalkıyordum şekerim mesela tekrar uyumamdı. Bu gün uyuyasım gelmediKim derdi ki pinko 7.30 da kalkacak.Su kulagim gecene kadar bekleyeceksin.
Kaldırıyorum canım =)7.30 da zaten kalkıyordum şekerim mesela tekrar uyumamdı. Bu gün uyuyasım gelmedi
günaydın ablacım =) hoşgeldin
Güzele bakmak sevap beee bırak kalsın sevap kazanalımKaldırıyorum canım =)
Neymiş, Kaprisli mi? Dilli mi
Gunaydin marga cim nasilsin. Sana ne lakap koyacagimizi buldum bile.
Ayaklarımı ısıtmaya çalışıyorum
Gunaydin marga cim nasilsin. Sana ne lakap koyacagimizi buldum bile.
kız benim ne kaprisi mi gördün Allah cırcırt etmeyeNeymiş, Kaprisli mi? Dilli mi
Mesajlarındankız benim ne kaprisi mi gördün Allah cırcırt etmeye
Hiçte bile tamam mıMesajlarındaneksik olmuyor
7.30 da zaten kalkıyordum şekerim mesela tekrar uyumamdı. Bu gün uyuyasım gelmedi
Ayaklarımı ısıtmaya çalışıyorumekşın dolu bir sabah geçirdim duşa girdim sinirlendim sövdüm ettim şuan normalim yani , bir dahaki sorunun yaşanmasını bekliyorum alışkanlık oldu da
neymiş o
Ama sen sayende karnım acıktı yemek yicem deyip yiyip geldin yaBugun bas kaldirdin demek. Erken kalkmak iyidir ama ben hic yatamadim gibi.Actim dun. Onun da etkisi oldu.
Kimseyi bulamayinca dusla mi kavga ediyorsun.
Soylemem.Toplu gelicez burda yazicaz birbirimize.
Ay yok ne duşla kavga etmesiBugun bas kaldirdin demek. Erken kalkmak iyidir ama ben hic yatamadim gibi.Actim dun. Onun da etkisi oldu.
Kimseyi bulamayinca dusla mi kavga ediyorsun.
Soylemem.Toplu gelicez burda yazicaz birbirimize.
Ne güzel işte yememek iyidir :)Hiçte bile tamam mı
benim artık hiç karnım acıkmıyormideşim küçüldü
Allah senden de razı olsun :) Bak işte söz dinle azıcık, bizimde bildiğimiz şeyler var heraldeAy yok ne duşla kavga etmesi
Sabah sabah kuzenim gerdi beni
Sağolsun pinko sayesinde dünden beri halledemediğimiz bir mevzuyu hallettik Allah razı olsun valla
Deli etti beni kız , sinirlendim ettim, sonra kaçtım duşa rahatlamak için
banane söyleyiver hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?