- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.421
Yurt dışına yerleşmiycem bari gezmeye gideyim. Karnaval zamanı Brezilya ya gidelim diyorum da benimki istemiyor :) Sen orda bana huzur vermezsin diyorAlmanya daki donerler burdakinden guzel. Oraya gitmek lazim.
Daha cok eskiden oyleydi cunku burdakiler israf etmeyi sevmez ama biz Turkler her yeri kendimize benzetiriz.
Cay yapip geliyorum.
Yurt dışına yerleşmiycem bari gezmeye gideyim. Karnaval zamanı Brezilya ya gidelim diyorum da benimki istemiyor :) Sen orda bana huzur vermezsin diyor
İşte düşün o kadar kıskancım ki adam panik yapıyorKarnaval zamani tehlikeli aslinda senin gitmek istememen lazim.
İşte düşün o kadar kıskancım ki adam panik yapıyorBenimkini otelde bırakıp ben gezerim nolcek
Bak ya.. vazgeçtim Fas a gidek biz orasıda yurt dışıSen gezersin de esinin pek gezmesine gerek yok zaten.
Evet orasi daha iyi sankim.Bak ya.. vazgeçtim Fas a gidek biz orasıda yurt dışı
Kaçta yazcaz kilomuzu :)Evet orasi daha iyi sankim.
Kaçta yazcaz kilomuzu :)
Bu saatte tartılırmıyım hiç elimde soda şişesi, gece biraz daha hazmedeyim yediğimi içtiğimiSaat 12 yi gecti yazabilirsin , ne meraklisin ha.Ben ogleden sonra yukluycem resmi malum benim tarti.
Bu saatte tartılırmıyım hiç elimde soda şişesi, gece biraz daha hazmedeyim yediğimi içtiğimiBende anca öğlen kalkıyorum zaten.
Ben kahvaltı mı yapıyorum kiAklinca kahvaltidan yirtiyorsun. Seni taniyormuyum sanki.
Ben kahvaltı mı yapıyorum kiZaten tartım kilomu yuvarlıyor şimdi de tartılsam çok bir fark olmaz heralde, Yanlız neden bu tartılar yüksek olan sayıya göre yuvarlıyor ki yani madem illa yuvarlıycan 56,5 a yuvarla ne diye 57
Hem beni dinlemeyip hemde cezayı bana mı kesiyorsunBen 68 cikarsam yarin seni ben yuvarliycam nasil fikir.
Hem beni dinlemeyip hemde cezayı bana mı kesiyorsunBak görürsün yarın yarışmada ki herkes kilo almış olacak
Aman değişmesin bu yola büyük ölçüde senin için çıktık :) Delimiyim ben durduk yere diyet yapayımBen arayi kapatirim merak etme. Yarin spora basliyorum. Insallah gecenin bir bucugunda verdigim karar ogleden sonra bir bucukta degismez.
Bu arada benim arkadas nisanlanmis. Bir bekar ben kaldim.
Aman değişmesin bu yola büyük ölçüde senin için çıktık :) Delimiyim ben durduk yere diyet yapayım
Senin hedeflerin var bikere master bitsin de evlenirsin ne kadar geç olursa o kadar iyi oluyor evlilik
İnşallah :) 3 ay sonra bekliyordum senden aslında atağıTursum kuruldu pink benim haberin yok ama buraya yaziyorum. Gerektiginde alintilarim bir kenarda dursun.2015 benim yilim olacak.
İnşallah :) 3 ay sonra bekliyordum senden aslında atağı
Acele etme 2015 e var daha :) Şimdilik kiloyla başlayalımCok hayin planlarim var hali hazirda , uygulamaya gecirseydim iyiydi.
Acele etme 2015 e var daha :) Şimdilik kiloyla başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?