- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.401
1-1 yapmışız maçı , kaybedeciğiz diye çok sinirlenmiştimmmBeşiktaş ın maçı Rize'yle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-1 yapmışız maçı , kaybedeciğiz diye çok sinirlenmiştimmmBeşiktaş ın maçı Rize'yle :)
Benimki deli oluyor 4 penaltı verilmedi diye:)1-1 yapmışız maçı , kaybedeciğiz diye çok sinirlenmiştimmm
Maç bitti çıkar piyasaya:)benimki bu yüzden ortada yok demekki![]()
ben kaybolacam bu seferMaç bitti çıkar piyasaya:)
Sende bizimle konuşuyorken kaybol işte :) Evlimiydin?ben kaybolacam bu sefer![]()
1 puan almak varmış kaderde.. =)Benimki deli oluyor 4 penaltı verilmedi diye:)
ooo kimleri görüyorum nerelerdesin kuzum sen =) naberben kaybolacam bu sefer![]()
Bu taraftar boşuna sahaya inmiyor1 puan almak varmış kaderde.. =)
burdayım hepooo kimleri görüyorum nerelerdesin kuzum sen =) naber
Burda :)Gece yoklamasi.![]()
Nooruyon. :)))Burda :)
Canım sıkılıyor öyle boş boş bakınıyorumNooruyon. :)))
Canım sıkılıyor öyle boş boş bakınıyorumSen naptın içtin mi kafan mı güzel mi
![]()
Yemekde sorun yaşamıyor musun orda? Bizim burdaki imkanlar yok sanırım, yurtdışındaki herkesin sızlandığı o da :)Bana hastahanede damardan verdikleri icin daha fazla icmeyeyim dedim, o yuzden mercimek corbasi ictim. Bu yarin ki kiloma KDV li yansayacak ama pisman miyim hayir yine olsa yine icerim.![]()
Yemekde sorun yaşamıyor musun orda? Bizim burdaki imkanlar yok sanırım, yurtdışındaki herkesin sızlandığı o da :)
Hadi ya iyimiş ne bileyim millet kıtlık yaşıyormuş gibi anlatınca aklımızda başka şeyler beliriyorBen yemek sorunu yasamam kizammm. Yasasam yasasam kilo sorunu yasarim.Yoksa neler bulurum ben yemek icin. Adanalarimiz donerlerimiz sizinkilerden guzel.
![]()
Hadi ya iyimiş ne bileyim millet kıtlık yaşıyormuş gibi anlatınca aklımızda başka şeyler beliriyorBak ona inanırım İstanbul da ne eti yediğimiz belli değil ne kokusu var ne tadı
![]()
Havalara bak havalaraFiyati daha tuzludur ama porsiyonlari sizinkilerden buyuk. 100 gram doner mi veriliyor sizin orda, neydi uc - dort tane.
Havalara bak havalaraKadıköyde bir yer var ömrümde öyle döner yemedim
Orda 100gr 150gr kendin belirliyorsun, oranın dışındakileri bilmiyorum iğrenç geliyor tatları
Sebzeyi meyveyi taneyle aldığınız doğrumu peki
![]()