- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.181
Sen bilirsin ben hayatta bu saatte(diyet dışında bile)birşey yememCips asla
Üstüne alınmıyor bile adamın biriGoruselim canim.
Aynen. Hele topik ahalisine hic yakistiramadim.
Yani demi kız o kadar uğraşmış :)Evet çok ayıp etmişlerBen olsam hemen beğenirdim
Ben konuya yeni dahil oldum yoksa beğenirdim
Burda size gülüp gülüp kocamın yanına gidip öpüyorum. Adam benden şüpheleniyor orda ne yapıyorsun diyeKendimi tesekkur edilmeyen kapici gibi hissediyorum orda.
Kısa bir süre sizden ayrılmak zorundayım tekrar görüşmek ümidiyle saygılar
O nasil bir hissiyatKendimi tesekkur edilmeyen kapici gibi hissediyorum orda.
Açsın diyemi bu kadar geç alındın üstüneKafama taş geldi sanki
Begendim kiAçsın diyemi bu kadar geç alındın üstüneNeden beğenmedin gül gibi listeyi :)
Kafama taş geldi sanki
Niye opuyorsun kiz kilo alirsin.Burda size gülüp gülüp kocamın yanına gidip öpüyorum. Adam benden şüpheleniyor orda ne yapıyorsun diye
Bir tek beni söylediğine göre beğenmemişsin hem 2 tane liste vardı :) Takibe al topiği :)Begendim kisen gormemissin
Mutluluk kilo aldırıyordu demi unutmuşum ondada oruca gideyimBence de gelmeli.
Niye opuyorsun kiz kilo alirsin.
Kiz takipte ama bana bildirim gelmiyo ordanBir tek beni söylediğine göre beğenmemişsin hem 2 tane liste vardı :) Takibe al topiği :)
Ben bu saatte hayatta birşey yiyememMutfaga gidiyor.
Aaa neden ki, telefondayken banada gelmiyor, sayfayı yenilemem gerekiyor. Pc de normal geliyo bildirim :)Kiz takipte ama bana bildirim gelmiyo ordan
O nasil bir hissiyat
Mutluluk kilo aldırıyordu demi unutmuşum ondada oruca gideyim
Ama canın istediYa ben yemedim zaten benm herif yediiiii. Bak gelme ustumee
Ben tabletten giriyorum. Mobil uygulamasi yok galiba sitenin ama yine de bazen bildirim gelmiyoAaa neden ki, telefondayken banada gelmiyor, sayfayı yenilemem gerekiyor. Pc de normal geliyo bildirim :)
Bende tam tersi üzgün yada kızgın olursam iştahım kapanır. Bi kere anneme küstüm 3 gün yemek yemedim, kadın yemek saati evden çıkıyordu belki yerim diye ama inat ya yemiyodum :) Çay sigara acayip zayıflıyorum o zaman var yaHic iyi degil. Yapiyorsun yapiyorsun yaranamiyorsun.
Mutluluktan dolayi istahinin kapanmasi lazim ama sen hamburgerleri goturmussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?