- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Canım Ellerine sağlık çok güzel bir konu oldu okurken çok ama çok eğlendim.Umarım hepimiz için eğlenceli bir konu olur3- Nevreste : Lucky7'in yazisi
Nevreste deyince sizin akliniza nevresim gelebilir ama benim aklima cok daha baska seyler geliyor.Gec tanidigim, hatta baslarda soguk buldugum ayyhh edi bu, havasi batsin dedigim ama sonradan isindigim ve isik hiziyla tanidigim bir arkadas.
Kendisi tam bir ikizler burcu ve madem ben ikizler burcuyam, o zaman ben sanliyam, mutlaka ikiz cocuklarim olmali demis ve ikiz kizlarin annesi olma gorevini layigiyla basarmistir. Ikiz kizlarinin disinda gozu gibi baktigi seker mi seker bir oglu var.
Bir gun mutfakta yine patlicanlariyla didisirken ve cekirdeklerini ayiklarken , bu kadar cekirdek patlican, pardon aile yetmez demis ve ani bir kararla KK ailesine katilmis.(Bu patlican konusu da ayri bir odev konusu, onunla aramizda. )
Diyet yarismasina katilmam ben, kilo veremiyorum kideyip sonradan birinci olan Nevreste'den kilo verme konularinda hizla uzaklasilmadir. Bir dahaki yarisma tarihi gizli tutulup kendisine soylenmeyecektir.
Nerdeyse bir bucuk senelik edilik yapan Nevreste hic ban almamis. Onu 23 Nisanda oylesine bir gunlugune banlanmaya davet ediyorum. Mune cim bu istegimi duy lutfven...
Kayisi cennetinden gelen guzelimiz, guzelligini kaysiya borclu oldugunu kabul etmeyip, aralarinda cikan anlasmazlik sonucu ani bir kararla Antep'e yerlesmistir.
Sana hayatinda istediklerini gerceklestirmeni diliyor ve mutluluklar diliyorum arkadasim . Nevreste cim hala ar ka da siz d i m i ama bir dakka engelleeeemeeeeee ohhh nooo...
Canım Ellerine sağlık çok güzel bir konu oldu okurken çok ama çok eğlendim.Umarım hepimiz için eğlenceli bir konu olur
Diyet yarışması yaparsanız haberim olsun
23 Nisan'da ceza mıAslında büyükler koltuğuna oturtuyor o zaman
Gercekten bütün yazılar cok iyi olmus . Okumak cok eglenceliydi hepinizin eline saglık .
13- Dilay80 : beratti'nin yazisi
Dilay80 , evli mutlu cocuklugurbette yasayan arkadasimiz kendini , cocuklardan sonra bdv ye adamis. Guzin ablanin yerli versiyonu hatta bdv de akil verme ve yardim cabalari gozden kacmamis , birkac gazeteden gelen teklifleri degerlendiriyormus yalniz bu aralar, esiyle papaz olmus kendini o kadar kaptirmiski evde yemek ve gunluk rutin isleri yapacak zamani kalmiyormus bu da soylenenler arasinda
Teşekkür ederim canımsınAslinda gercekleri anlatmistim.
Seni almayiz bir daha.
O zaman beni edi yapiyorsunuz 23 nisanda.
Ben 11 numarayi bile begendim. Hayalet yazi.
Teşekkür ederim canımsın
Bensiz diyet yarışması olmaz
Yok ben vermem
Hahaha en iyisini yapıyorsun
Yemekleri esime yaptiriyorum
Cok güzelTesekkürler
Tamam tamam veriyorumYazimin hatri icin de mi vermiyorsun. Degistiririm bak.
ElebaşıHerkes burdaysa hadi birbirimize lakap buluyoruz.
Ilk siradan gidiyoruz. Lucky7
Tanimam etmem listede ne isi var.
Elebaşı
Ben pek beceremem fikirler gelsin bakalım
Tamam işte ona benzer birşeyYok cetebasi. Hep bir cetem olsun istemistim kucukken.
Yok mu arttiran.
Sosyetebası olsunYok cetebasi. Hep bir cetem olsun istemistim kucukken.
Yok mu arttiran.