кк ѕΩѕуєтєѕι кızℓαя уυя∂υ öɗєѴï :)

Kim daha guzel yazmis. :))

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
5- PembeLokum : meyra__'nin yazisi

PembeLokum tam bir başak burcu kadınıdır.
Tuttuğunu koparan, düzeni seven, mantıklı bir kadındır.
çok sevdiği sevdiceği de bir koç burcu erkeğidir.
Aceleci, hareketli, kıskanç bir erkektir.
Bu çift evlenmeyi çok istiyor: )
İnşaallah hayırlı bir vakitte dünya evine girip ömür boyu mutlu mesut olurlar, bir yastıkta kocarlar: )

Hatta boy boy çocukları olur inşaallah hayırlısıyla: ):KK48: [[[ İnşaAllah :) :) :) ]]]
PembeLokum kişisi aynı zamanda da yüzme konusunda faal biridir.
Klasik yüzme saatleri olan iyi bir yüzücüdür kendisi.:nazar:
Genel olarak hayatında uyumlu huzurlu bir kişiliktir bu hatun maşaallah.
Arada bir de kafasına çok takmasa bu onun için çok daha iyi olacak zannımca: ):KK66::KK19:
Veeee benden bu kadar, inşaallah beğenirsin canım yazdıklarımı, kocaman öpüyorum seni türk lokumu, mucks: ):KK36::KK36::KK36:
SEVGİLER.....
meyra__

M meyra__ teşekkür ederim canım çok güzel olmuşş :)

-- Hatta boy boy çocukları olur inşaallah hayırlısıyla: ):KK48: [[[ İnşaAllah :) :) :) ]]]

Pinko sinir tanimiyor.:KK23: 11 numara da bu olsun. :KK19:

11- PembeLokum : pinkstrap'in yazisi.

İştah açıcı nikiyle diyetimizin ilk günlerini sabote etmeye çalışan PembeLokum bize zor anlar yaşatmayı bir nebzede olsa başarmıştır:KK14:

Evlenme hevesiyle yanıp tutuşan, ailesini bir türlü hazır olduğuna ikna edemeyen sosyetiğimiz Evlendikten sonra alacağı soy isim kadar çocuk yapmayı planlıyor:eek:

Durup durup ortaya öyle şeyler atıyor ki, Bazen onunla aynı gezegenden olmadığımızı düşünüyorum:KK23: [[[ Aahahaah buna bayıldımmm ]]]

Uyanık olduğu her dakika sevgilisini düşünen, Konuşulan her konuyu bir şekilde sevgilisine bağlamayı becerebilen Türk lokumunun, uyuma evresin de lucky i düşünmeleri topik içinde kafa karıştırıcı anlara sebep oluyor:rolleyes::KK70: [[[ ömür billah unutulmaz garii :KK70::KK70::KK70: ]]]

pinkstrap pinkstrap canım çok sağol eline seğlık :) :)

-- Durup durup ortaya öyle şeyler atıyor ki, Bazen onunla aynı gezegenden olmadığımızı düşünüyorum:KK23: [[[ Aahahaah buna bayıldımmm ]]]
-- Konuşulan her konuyu bir şekilde sevgilisine bağlamayı becerebilen Türk lokumunun, uyuma evresin de lucky i düşünmeleri topik içinde kafa karıştırıcı anlara sebep oluyor:rolleyes::KK70: [[[ ömür billah unutulmaz garii :KK70::KK70::KK70: ]]]

------

hepsi süper olmuş emeği eçenlerin elllerine saglık :KK36:
:KK36::KK36:

M meyra__ teşekkür ederim canım çok güzel olmuşş :)

-- Hatta boy boy çocukları olur inşaallah hayırlısıyla: ):KK48: [[[ İnşaAllah :) :) :) ]]]

pinkstrap pinkstrap canım çok sağol eline seğlık :) :)

-- Durup durup ortaya öyle şeyler atıyor ki, Bazen onunla aynı gezegenden olmadığımızı düşünüyorum:KK23: [[[ Aahahaah buna bayıldımmm ]]]
-- Konuşulan her konuyu bir şekilde sevgilisine bağlamayı becerebilen Türk lokumunun, uyuma evresin de lucky i düşünmeleri topik içinde kafa karıştırıcı anlara sebep oluyor:rolleyes::KK70: [[[ ömür billah unutulmaz garii :KK70::KK70::KK70: ]]]

------

hepsi süper olmuş emeği eçenlerin elllerine saglık :KK36:
:KK36::KK36:
Ne demek canım elimdeki malzeme güzeldi, ben sadece yorumladım :KK66:
Lucky olayını mümkün değil unutmam:KK70:

10: damla321 _ : Nicomedia_'in yazisi

O bir gizli kahraman :cool:
O bir dizisever :cool:
O bir klaus hastası :cool:
Tüm ısrarlara rağmen sosyal medyada kendini göstermeyen arkadaş (!) :KK53:
O bir Damla ! :KK53::KK53:
Seni hep dizi avatarları yaptırmanla hatırlayacağım :oops:
Kendini göstermen dileğimle :KK53::KK53::KK45:
Nicom ödeve bayıldım kuzumyaa :KK68:
Seni hep dizi avatarları yaptırmanla hatırlayacağım :oops: burada bir an sanki ölmüşüm gibi hissettim :KK48::KK48:

Teşekkürler tatlmmm :KK19::KK60::KK22:
18 - damla321_ : Margarikotin 'in yazisi

Damla adını gördüğümüz yerde aklıma ilk gelen isim Klaustur.
Klausa ve vampirlere olan hayranlığını bilmeyen yoktur..
Bekar güzellerimizdendir.
Sessiz, sakin biri gibi görünür ama çok neşelidir..
Biraz gizemli havası vardır, en küçük şeylerden mutlu olabilen ve mutluluğu arar..
Geometri ve matematikle baya sıkıntılı bir ilişkisi vardır..
Ama pes etmeden isteyerek çalışır her zaman..
İş yerinde sakız çiğnemeden edemez, bir gün patronu fena yakalayacak aman dikkat !
sadece klaus sadece klaus :KK68::KK68::KK68:
Teşekkürler cnm bnmm :KK19::KK60:

Klaus hastası olarak tanınıyorum resmen :KK53::KK48::KK68:

Herkes burdaysa hadi birbirimize lakap buluyoruz. Oteki topikte listeye eklenecek:KK69:

Ilk siradan gidiyoruz. Lucky7

Tanimam etmem listede ne isi var. :KK70:

ımmm lucky ismini okuyunca aklıma açıkcası şeker geliyor nedense :KK70::KK22:

12- beratti : damla321_ 'in yazisi

En sevmediği huyu en ince ayrıntısına kadar çok düşünmesi - ki ben çoğu zaman düşünmeden yada acele ile karar veririm ve eksi yanlarınıda gördüm bu huyum yüzünden :KK14: - bence güzel bir davranış :)

Kararlı bir kişi geçmiş yazılarından gözlemlediğim kadarıyla ve davranışıda güzel bence hep ikilemde kalınması ve kararsızlık çoğu zaman iyi değil bence :KK66:

Neşeli biriside kısacık konuşmamızda mesafeli veya soğuk görmedim anında cana yakın ve esprili birisi diyebilirim ki diyorumda :KK51: :) :KK19:
Damlacım , cok beğendim teşekkür ederim :KK19:Eline saglık:KK5:

X