- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben andım anmaz olur muyumniye adimi hic anmadin ozman
Bana bugün için randevu verdi kendisi yok dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben andım anmaz olur muyumniye adimi hic anmadin ozman
sen al nevosum sen al iyidir iyi
Eşi düşünsün bananemaf oldun ozman
Aşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün müNiye ya o kadar mı kötü öyleyse ben de almayayım
Rabia ya lakap bulalim. Soyle kotu bi si olsun.
Benim ki çatlak yaSeninki cok akilliymis. Topige cagir bir lakap bulalim ona da.
Yok görmedim,duymadımAma söylentiler beni tedirgin ediyorAşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün mü
Eşi düşünsün banane
Aşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün mü
Pc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayımYok görmedim,duymadımAma söylentiler beni tedirgin ediyor
Yok görmedim,duymadımAma söylentiler beni tedirgin ediyor
Değil migelinler küsmez ayip gelinler yemez icmez ayip
Pc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayım
Sen de haklısınPc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayım
benim kalbim temiz ama camasir suyula yikiyom
Benim ki çatlak ya
Rabiş'im pink doğru söylüyor sen hiç akıllı olmuyorsunates olmayan yerden duman cikmaz nevosum
Heralde, senden başka banlanan mı varbu laf kimeydi banaydi demi
Değil mi
Sen de haklısın
Biz hiç öyle olmadıksimdiki gelinler cok yaman hic susmuyolar kime cekmislerse
Vurdun gene ince inceMrs. Komando yapalim seni
Yoksa seni almazdi.