- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kimse yoklugunu farketmedi ozellikle ben hic , bir pinko sordu seni.
hainler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yoklugunu farketmedi ozellikle ben hic , bir pinko sordu seni.
Baak 3 sayfa geçmiştir üstündensenmi dedin inanimmi
Geldiği gün kancayı taktı bana, büyüğüm dedim saygıda kusur etmedim, neden kv bana kaynanalık yapmıyormuş diye ben yapcam dediSiz çok iyi anlaştınız o zaman
Ben inanmıyorum zaten
Siz çok iyi anlaştınız o zaman
Rabia'dan iyi kaynana olurHiç mutfaktan çıkmazsın sürekli yemek yaparsınBaak 3 sayfa geçmiştir üstünden
Geldiği gün kancayı taktı bana, büyüğüm dedim saygıda kusur etmedim, neden kv bana kaynanalık yapmıyormuş diye ben yapcam dedi
Bana güvenecek tabi, o varken dilime sahip çıkıyorumsendemi hayal kirikligi yasiyorum su an
Çakmakla kontrol edeyim miTürküm nede olsa
Netim çok yavaş yada kk bilmiyorum kaçırıyorum mesajları kusura bakmayın
hainler
sendemi hayal kirikligi yasiyorum su an
Allah bozmasınbiz biribirimizi döverek seviyoz
Seninkini pinko buldu. Vasifsiz sosyete.
Aaa ben kv me daha 1 tabak yemek vermiş değilim, gelince o yaparRabia'dan iyi kaynana olurHiç mutfaktan çıkmazsın sürekli yemek yaparsın
Sahiden çok yavaş ve mesaj alanı çok acayip olduSen akrepsin korkmazsin.
Begenmiyorum desene suna.
Efendim duyamadim tekrarla.
Intihar timi de dedim
Burda yazma bari taşlarlar vallahiAaa ben kv me daha 1 tabak yemek vermiş değilim, gelince o yapar
Ben kvdemden memnunum
Hee gururluyum birşey olursa kendimi zehirlerimSen akrepsin korkmazsin.
Begenmiyorum desene suna.
Efendim duyamadim tekrarla.
Baak 3 sayfa geçmiştir üstünden
Geldiği gün kancayı taktı bana, büyüğüm dedim saygıda kusur etmedim, neden kv bana kaynanalık yapmıyormuş diye ben yapcam dedi
o nasil lakab öyle pinkin olsun
Rabia'dan iyi kaynana olurHiç mutfaktan çıkmazsın sürekli yemek yaparsın
Neden ya.. herkese kendini anlatan lakap takıyoruzpinkonun lakabi ltf cadoloz olsun rica ediyorum herkesden
Gördüğün gibi taşlıyorlar zatenBurda yazma bari taşlarlar vallahi
Simdi efem soyle oluyor. Vasifli sosyeteler zamaninda geliyor, odevlerini zamaninda yapiyor, topikte ne var ne yok haberleri oluyor, bizi ugrastirmiyor ama bir de tam tersi olanlar var. Onlar da boyle vasifsiz.
Pink yildizli sosyetemiz. Bugun 4 numaraya cikti.