Kk yapım iftiharla sunar....

yanlız ben sosisli poğaça kısır su böreği muzlu pasta sebzeli havuçlu kek isterim yani bunları yapabileceksen geleyim yoksa yorma beni ankaraya kadar :roflol: :jeyyar:

sosisli pogaça olurr içinin malzemesini değşitiriveririm
havuçlu kek zaten favorim
su böreğini kndim açamam çok zor yada beceremiyorum:çok üzgünüm:
muzlu pastayı bende çok sevrim ama muzu öyle alıp yiyememmm:roflol::roflol: ner tuhafım yavv:roflol:

tamam yaf kızmayın ikinizide ayrı ayrı ziyaret edicem :jeyyar:
gülçinim olsun ya onu da cemrem yapsın su böreğini olurmu cemo ne dersin

ne kıskancam hıh:dilcikar:ben zaten yazın ankaraya geliir gelirken deryayı alırım gelirik sana:1closedeyes:

gett anam gett yalancıııı cemooo sen gelsen bilemm bana haber vermesssin ankaradayımm diyee
ama ben alisami yenin açılışın gelcemm inşallah o zaman senle inşallah görüşürükkk:roflol::roflol::asigim:

evet cemom valla ne güzel olur giderken haber ver bana
sürpriz yaparız gülçinime :jeyyar:

tamam yaf kızmayın ikinizide ayrı ayrı ziyaret edicem :jeyyar:
gülçinim olsun ya onu da cemrem yapsın su böreğini olurmu cemo ne dersin

ben bilmem su böreği yapmayı onuda satın alırım delikafaduldenben yaptım diye size kakalarım:roflol:

gett anam gett yalancıııı cemooo sen gelsen bilemm bana haber vermesssin ankaradayımm diyee
ama ben alisami yenin açılışın gelcemm inşallah o zaman senle inşallah görüşürükkk:roflol::roflol::asigim:

ne zaman acılıyormuş o ben en gec mayıs ayında giderim-tatlicadiarzu-

ben bilmem su böreği yapmayı onuda satın alırım delikafaduldenben yaptım diye size kakalarım:roflol:

aman kalsın kesin su böregin kilosu 50 ytl felandırr ben alırım burdan meşhur börekçimden kilosu 12 ytlyee:roflol::roflol::roflol::roflol:

he olur gezerik ankarayıhihoyyyt

gel gel gelll
ama gezmek kolay deell
misal anıtkabir burdaysa atakulee taaanirde misal gençlik parkı buraysaa hayvanat bahçesii nireeeeee
hergün birine gidilemli bencee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3ayy bi alemsiniz ayol katılam bari:roflol::roflol:suradan suraya canımhihoyyyt

gel gel gelll
ama gezmek kolay deell
misal anıtkabir burdaysa atakulee taaanirde misal gençlik parkı buraysaa hayvanat bahçesii nireeeeee
hergün birine gidilemli bencee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben gittimi biraz fazla kalıyom canım hepsini gezeimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…