Kk yapım iftiharla sunar....

valla nedense bende öle ya bi türlü dalamıyom uykuya benimki psikolojik heral ...

ahada ben eldim oğlum uyanana kadar takılayım gülçin gelememiş daha nerelere bakıyo kim bilir caduuuu..

cemre su bak ben geldim iki laf edelim böregidecokacimcoook getir cayi bende demledim....:kahve:
kizim biraz iyi simdi oglum biraz kötü oldu yatiyor:1no2:

ahada ben eldim oğlum uyanana kadar takılayım gülçin gelememiş daha nerelere bakıyo kim bilir caduuuu..

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne etcem kızz hastaydımm yaaa geçmek bilmiyor şuy migren adisi:roflol:

cemo,derya,melodies
nerdesinizz nann toplu halde terkedilmiş kk yapım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

geldim valla ya terkedildi güzelim topik.sende migrenmi var canım gecmiş olsun cok kötü bi hastalık migren yaa bu yastada sende olmayan hastalık yok ii dayanıyousun valla..

geldim valla ya terkedildi güzelim topik.sende migrenmi var canım gecmiş olsun cok kötü bi hastalık migren yaa bu yastada sende olmayan hastalık yok ii dayanıyousun valla..

yok kız bir kasık agrısı birde 13 yaşından beri migren:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allaha şükür başka hastalığım yok.kasıktaki kisttede küçülme yok.bazı agrıyor bazı hiç yokmuş gibi oluytort.geçinp gidiyoz işdee:roflol:

canım yaa olsun bunlarda kötü benim arada basım agrır hiç dayanamam migren siddetli olur tedaviside yok sanırım migrenin..

canım yaa olsun bunlarda kötü benim arada basım agrır hiç dayanamam migren siddetli olur tedaviside yok sanırım migrenin..

amannn işde migren agrısı başlayınca çokk şiddetlenmeden hemen bir tane kuvvetli agrı kesici alıyorum.benneyaptımkieger çok şiddetlenirse ne yapsanda en az 4 saat çekmek gerekiyor.:çok üzgünüm:

X