kk ya teşekkürler umut aşıladiniz bana meleğim geliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi agk25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

agk25

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
2
0
6
34
Rusya
Oncelikle Merhaba bu benim bu siteye yazdığım ilk mesaj. Pko oldugumu öğrendiğim den beri yani yaklaşık 4 senedir takip ediyorum ziyaretçi olarak şimdi hikayemi anlatacağım.soğan suyu içerek regl duzenimi saglamistim. Bundan dokuz ay önce haziran ayında evlendim. Eşim 2 yil çocuk istemiyordu ben Pko lu olduğum için sürekli tedirginlik yaşıyor korunmayi bırakmak istiyordum.aralik ayında soğan kuru uyguladim16 aralık ta regl oldum sonrasında korunmayi bıraktık.16 ocakta regl olmayınca kan tahlili yaptırdım değeri 2 çıktı. Daha önceki aylarda 3.1 çıkıp adet olduğum için hevesim kırılmış ti beklemeye başladım. 22 ocakta kadın doğuma gittim neden regl olmadığımı öğrenmek istedim Vajinal muayene sonrasında doktorum gebe değilsin Kistik bir yapı görüyorum söktürücü iç ve USG çektirmelisin dedi. Ben hormonlarim bozuluyor diyerek soğan suyu içip regl olabilirim dedim doktoruma o da bunu kabul etti.hormon testide istedi kan verdim evime gittim soğan suyu içmeye başladım. 28 ocağı kadar soğan suyu içtim USG çektirmek için hastaneye gittim,USG sonucunda küçük Kistik yapılar var dediler doktora sonuçları göstermeye çıktım bhcg 232 gebelik var dedi doktorum ve ben de esimde şok olduk nokta şeklinde gördük bebeğimizi😊😊 ilk aklima gelen olanlari kk da paylasMak oldu bu zamana kadar yazamadim bir turlu.hep burdan okudum moral buldum.biz pko lular birbirimizi iyi anlariz,korkularimizi paylasiriz.şimdi 10 haftalik olduk (maşallah)geç döllenme yaşadım hemen söktürücü içmeyin!!!!soğan suyundan sonra düşük tehlikesi atlattim(6 haftalik iken) çok uzun oldu ama inşallah umut olur arkadaslara teşekkür ederim bana umut olduğunuz icin😊😊

allah analı babalı buyuttun saglıklı bı sekılde kucagna almayı nasıp etsın cnm bnmde sol yumurtalımda pko varmıs ama adet duzensızlıgı yapmıodu tam tersıne ıkı yumurta dusuomus 6 ay once dogum yaptım 1.5 senelık ewlıyım bende tek yumurta dusmus ıkı dusseymıs ıkız olcakmıs. kıloyla alakası oldugunu duymustum kılon kac ?

Siz sorunca aklıma geldi Kasım ayından beri Karatay diyeti yapıyordum bir ayda 6 kilo verdim spor yaptim insülin direncini kirdim 63 kilo ile hamis oldum ...darısı tüm isteyenlere teşekkür ederim

Siz sorunca aklıma geldi Kasım ayından beri Karatay diyeti yapıyordum bir ayda 6 kilo verdim spor yaptim insülin direncini kirdim 63 kilo ile hamis oldum ...darısı tüm isteyenlere teşekkür ederim

ben 50 kıloydum dra gıttımde sende pcos var dedı zayıf oldum ıcın emara yolladı az kalsın tumor teshısı koycaklardı korktum gıtmedım . ozel dra gıttım o dedı normal herseyın dedı hatta ıkızın bıle olabılır dedı. adetın duzenlıyse cocuqun olur dedı. duzenlı oldugu ıcın korkmadm . uc gun snra bı test yaptım hamıeymısım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…