- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.961
Boy kilo konusuna mi girdik simdide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aha seni atlamışım gel kız buraya dökül bakalımBoy kilo konusuna mi girdik simdide
1.70 boy 76 kiloAha seni atlamışım gel kız buraya dökül bakalım
Aman yarabbi 76 deillll 661.70 boy 76 kilo
Hosbuldum kiii kendi kendine hoş gelen benI iklimim123 canim gel sende bize katıl
Evet bacinmneslihan34 sendede mi basen var bacim
Hoş buldum sekerim:))Hoş geldin canımmm
Kimde basen yok ki bacımneslihan34 sendede mi basen var bacim
Amaaannnnn ne demisler yemegin salcalisi kadinin ....Kimde basen yok ki bacım
Bişey dicem kizacaksiniz bana benim de basenim yok ve hep basenli arkadaslarima ozenmisimdir kadinsi hoş görünür banaKimde basen yok ki bacım
Bence şükret olmadığı icinBişey dicem kizacaksiniz bana benim de basenim yok ve hep basenli arkadaslarima ozenmisimdir kadinsi hoş görünür bana
Offff o dogum sonrasi kilolar yapistilar resmenBenim boy 1.70 kilo 57 kemiklerim iridir yani oyle ince belli kivrimli vücut hatlarim yoktur dogumdan sonra kilo aldim
Emzirme döneminde süt olsun diye kalorili yiyecekler yedim ama çok şükür kilo verdim saglikliOffff o dogum sonrasi kilolar yapistilar resmen
Aynen hemde nasılOffff o dogum sonrasi kilolar yapistilar resmen
Ben uzun seneler bebek icin tedavi gordum tup bebek vs. O ilaclar da o kadar cok kilo aldirdiki bide dogum kilolari kaldim boyle veremiyorumEmzirme döneminde süt olsun diye kalorili yiyecekler yedim ama çok şükür kilo verdim saglikli
Yemek almaya çıktık,yiyip gelip,cevap yazarımAkaba tartilmaya mi gittin baciii
Verirsiniz insallah saglikli ve istediginizi az ve kararinda yerseniz kilo verirsinizBen uzun seneler bebek icin tedavi gordum tup bebek vs. O ilaclar da o kadar cok kilo aldirdiki bide dogum kilolari kaldim boyle veremiyorum
Oglusumu yıkadım uyutuyorum bugün çok halsizim ya
Ela gözlü kumral hiç Mardinlilara benzemiyorsun64 kilo
1.63 boy
Ela gözlü
Kumralım
28.5 yaşındayım :)
Yengeç burcu
1 oğlum var 8 aylık :))
Boy kilo oranım uygun mu cevap bekliyorum :))))))