- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.057
- 44
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.921
Aslasoyluyin mu soylemiyon mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslasoyluyin mu soylemiyon mu
Soylleee kaacc kilosun yildiricaaammm seniiiiiteker teker gelin
4 kilo musun anam bu ölüyo
Olmuyo alamiyoeum diyetisyene gittim coxuk dogurdun gene ayni,gene ayni 46hanile kaldim 52.5dogurdummmYe azıcık kız sende
Kız söyleseneYe azıcık kız sende
İlk önce benim ki ni yesin ibreti aleme ders olsunValla benimkini yesin kurtulayım yaşasın feminist hayat
Valla en son 44duu 3ay oluyo simdibilmiyorum o yuzden bilmiyorum cokk zayifim ben cokk
Pek giremoyom net az kaldi bnm kizlar 700mb kaldi 19gun var paket dolmasina
İlk önce benim ki ni yesin ibreti aleme ders olsun
Yapın öyle demek,sağlıklıysan takma kuzum :)Olmuyo alamiyoeum diyetisyene gittim coxuk dogurdun gene ayni,gene ayni 46hanile kaldim 52.5dogurdummm
İlk önce benim ki ni yesin ibreti aleme ders olsun
iftiracıkizlar Akaba cok kotu hakeret dolu seyler yazmis hemen altindaki sikayet et butonuna basiniz
Tut kiz bacagindan soyleyene kadar deli edelim akabayiEvet kizlar Akaba şikâyet edin
Kız ben kilo vercem kesin taktim da esimde 52 kiloyken çocuk gibiydin deyor bide ben minyonum herkez 15 yaşında falan zannediyo ondan ellamValla benimkini yesin kurtulayım yaşasın feminist hayat
Artık nasıl rakamlar yetmiyosa kilosuna soyliyemiyoTut kiz bacagindan soyleyene kadar deli edelim akabayi
Olsun kocisin begeniyor iste bence iyisin kuzumKız ben kilo vercem kesin taktim da esimde 52 kiloyken çocuk gibiydin deyor bide ben minyonum herkez 15 yaşında falan zannediyo ondan ellam
biz soyleticez bunuArtık nasıl rakamlar yetmiyosa kilosuna soyliyemiyo
Kız ben kilo vercem kesin taktim da esimde 52 kiloyken çocuk gibiydin deyor bide ben minyonum herkez 15 yaşında falan zannediyo ondan ellam
Benim beğenmem daha önemli bence nesliOlsun kocisin begeniyor iste bence iyisin kuzum