kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

iflas mi ? parasi mi bitti bir dukkan falan mi isletiyir •_●
Yok kiz lafon gelisi iflas etti bana bi kaban,aldi adam kafayi yedi sokak ortasinda kavga etti benle
cok pintilesti esim maasi aliyo ee nerde yok bise la desem param yok o lazim desem babama de bende para yok ama arabasina jant al1.500liraya diyim 2bin verir tlf catlar ekrani 2500tlf alir bana glince yok para
Daha cok sey var tabi tlf aski kus aski araba aski benle konusmama mujabeet etmeme huyu
K Kuzum benim Olan bu

canim gormezden gel hic pas verme belki kuzu gibi gelir ne olcak bi kabndan

Allah yardimcin olsun cnm gercekten cok zor durumun

canim gormezden gel hic pas verme belki kuzu gibi gelir ne olcak bi kabndan
2aydir gormezden geliyorum konusmuyorum yuzune bakmiyorum konu tek kaban degilki oncesi daha bambaska adam ayni yok tik kendi kendine bana sakalar yapiyo ulan ben konusmuyorum onu farketmiyo yanasiyo kendi kendine falan sanki bise yapmiyo cok cok iyi kendi mutluluk kelebegi
En sonbana nasilsim diye sordu hatirlamiyorum

Peki bu rahatsizliklarini konustun mu cnm esinle. Ben bi problem varsa konusulmasindan yanayim

Peki bu rahatsizliklarini konustun mu cnm esinle. Ben bi problem varsa konusulmasindan yanayim
Defalarcaa konustum daha iki gunonce yeter tlf kullanma biktim diye konustum ama ik odkye benmi monustum adammi kulaklarini kapatti hocc bise farketedi ayni devam
bende konusmaktan yanayim sakince derim herseyi o gun degisse bilexertesi gun ayni tas ayni hamam oluyo

Kimisi öyle oluyor canım ya,Allah kolaylık,sabır versin sana. Çekilir dert değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…