- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.621
iki,gun once yazmaya yetistiremiyoduk simdi bi iki kisiyiz yaaGercekten bi toplanin artik nerelere kayboldunuz
Bilmem ki nerdeleriki,gun once yazmaya yetistiremiyoduk simdi bi iki kisiyiz yaa
topik diye oluyolardi beeyaa bu ney kustum hrpsine hihiiihhhhhhhBilmem ki nerdeler
Hic izleyemedim ertugrulu bi isinamadim bastan izlemeyince mi netopik diye oluyolardi beeyaa bu ney kustum hrpsine hihiiihhhhhhh
halime agliyo suan tvde :)
Ablamdaydım ordan anneme geçtik ordayım canimNerelerdesin cnm
Hmmm misafirlikkAblamdaydım ordan anneme geçtik ordayım canim
Anammm senin ders yapcak kadar buyuk beben varmiydiDers yapiyoz
Eveeetttt 6.5 ysmasinda buyuk oglumAnammm senin ders yapcak kadar buyuk beben varmiydi
Kizlaarrr bnm kocacim geldi by byyyy
hosgeldin canuiiiiim ❤❤❤❤
Kiz sen nerdesin beni buraya birakip gettinhosgeldin canuiiiiim ❤❤❤❤
hosbuldUm diyim hos olsunhosgeldin canuiiiiim ❤❤❤❤
neslim evde ki neti yenilemeyince teldeki net yetmiyir ondan girdigim gibu cikiyorum :/Kiz sen nerdesin beni buraya birakip gettin
ay canim neolduhosbuldUm diyim hos olsun
anlatsam,roman,gibi bise olurr tek diycegim kafayi yemek uzereyim biktim yoruldum usandimay canim neoldu
kiskanclik konusu mu canim ?anlatsam,roman,gibi bise olurr tek diycegim kafayi yemek uzereyim biktim yoruldum usandim
canim cok doluysa vr yakinlarina anlatamdigin biseyse kendine bir defter edin ve gerseyyi oraya yaz az da olsa rahtlatsinanlatsam,roman,gibi bise olurr tek diycegim kafayi yemek uzereyim biktim yoruldum usandim