- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.701
Ama azicik minicik yedim kuzumbunu nasıl yaparsın nesli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama azicik minicik yedim kuzumbunu nasıl yaparsın nesli
He minnacıkAma azicik minicik yedim kuzum
YaaaHe minnacık
Nesli akşam yemeğimi yazıyorum
Ben yemedim aksam yemegi canim bugun ekstra yedigim sey icinNesli akşam yemeğimi yazıyorum
1 kase kara lahana çorbası 1 kase pul biberli yoğurt yarim bardak şeftali suyu
Ben melezim kuzu karadeniz de gitsinBen yemedim aksam yemegi canim bugun ekstra yedigim sey icin
Kiz sen aslen nerelisin lahana corbasi yrdin
Off onun yaninda bide misir ekmegi olacakti
Kuzum 1 kase yoğurda pul biber köy 1 çay kaşığı acayip yağ yakiyo bide ictigin suya günde 1 kere limon damlat oda yağ yakiyoBen yemedim aksam yemegi canim bugun ekstra yedigim sey icin
Kiz sen aslen nerelisin lahana corbasi yrdin
Off onun yaninda bide misir ekmegi olacakti
Hayirli sabahlar canimm. Nasilsin fatih beyler nasillar :)Hayırlı sabahlar kızlar
Iyiyiz hamd olsun kuzum senHayirli sabahlar canimm. Nasilsin fatih beyler nasillar :)
Bizde iyi sayilir iz cnm. Kuzum yine oksuruk grip oldu o oyle oldugu zmn icim aciyoIyiyiz hamd olsun kuzum sen
Papatya ıhlamur ıyi geliyo kuzum ver fatih hep onlarla atlatiyoBizde iyi sayilir iz cnm. Kuzum yine oksuruk grip oldu o oyle oldugu zmn icim aciyo
Bende ihlamur nabe veriyordum hepPapatya ıhlamur ıyi geliyo kuzum ver fatih hep onlarla atlatiyo
Bende vermek istiyooruuuummmmm
Verebilirsin kuzum inan ki ben hiç bise yemiyodum 3 4 çikolata yiyodum onunla 59.900 çıkıyordu kilom şimdi kendime sağlıklı şeyler hazırlıyorum her şeyden yiyorum ama az yiyorum vermeye başladım ve mekik cekiyorum gobus içinBende vermek istiyooruuuummmmm
Vay be vermişsin :)Verebilirsin kuzum inan ki ben hiç bise yemiyodum 3 4 çikolata yiyodum onunla 59.900 çıkıyordu kilom şimdi kendime sağlıklı şeyler hazırlıyorum her şeyden yiyorum ama az yiyorum vermeye başladım ve mekik cekiyorum gobus için
Insallah yaaaa cok istiyorummVerebilirsin kuzum inan ki ben hiç bise yemiyodum 3 4 çikolata yiyodum onunla 59.900 çıkıyordu kilom şimdi kendime sağlıklı şeyler hazırlıyorum her şeyden yiyorum ama az yiyorum vermeye başladım ve mekik cekiyorum gobus için