- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.621
Aynen ya çocuk öğürüyo mamadan resmen :)) ama mecbur en az 1 yaşa kadar mamaya devam canimCanlarim bnm yaa normal besinleri bari yesinler . Mamayi sevmiyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya çocuk öğürüyo mamadan resmen :)) ama mecbur en az 1 yaşa kadar mamaya devam canimCanlarim bnm yaa normal besinleri bari yesinler . Mamayi sevmiyolar
Canim senin avatardaki resim ne ya anlayamıyorum bakıyorumBeraber büyüsünler istiyorum
Ne marka mama veriyordun cnm senAynen ya çocuk öğürüyo mamadan resmen :)) ama mecbur en az 1 yaşa kadar mamaya devam canim
Canim evolvia AR ile golden goat keçi sütü golden diğerleri kadar midesini bulandırmıyo tavsiye ederim biraz pahalı ama çok kaliteli güzel bir mama anne sütüne yakın keçi sütü ile yapılmışNe marka mama veriyordun cnm sen
Diyarbakır da bulunan ben u sen surlarıCanim senin avatardaki resim ne ya anlayamıyorum bakıyorum
Bende bgn bi daha degistirim demistim hipp demistim esime onu almis.Canim evolvia AR ile golden goat keçi sütü golden diğerleri kadar midesini bulandırmıyo tavsiye ederim biraz pahalı ama çok kaliteli güzel bir mama anne sütüne yakın keçi sütü ile yapılmış
Benimkide 11 ocak cam ayni ay dogumlular bence erken biraz bekle. Buyusun9 Şubat 2016 canım
Canım şu an tek başına oynayacak kimsesi yok çok sıkılıyorBenimkide 11 ocak cam ayni ay dogumlular bence erken biraz bekle. Buyusun
Aa güzelmişDiyarbakır da bulunan ben u sen surları Eki Görüntüle 2073646 Eki Görüntüle 2073647
Aa güzelmiş
Hipp mide bulandiryo açıkçası biraz ağır oluyo o ama inşallah seninkinin bulanmazBende bgn bi daha degistirim demistim hipp demistim esime onu almis.
Anladim allah gonlunuze gore versin insallah.Canım şu an tek başına oynayacak kimsesi yok çok sıkılıyor
Amin inşallah canımAnladim allah gonlunuze gore versin insallah.
Yaaa neyse bklm almis bi deneyelimHipp mide bulandiryo açıkçası biraz ağır oluyo o ama inşallah seninkinin bulanmaz
Himm bende 11 Ekim 2014te evlendim aramız iki hafta varEvet 17 yaşında evlendim hata 16 evlilik tarihim 28 Ekim 2014
Mandalina suyu bence 5 aylık için erken bence gaz yapar onda:)) 2 yemek kaşığı koydum kaseye mama kaşığı ile yedirdim canim çorbaya bayağı uğraştım besinli olsun diye yoğurtta mayalanmış akşama da yoğurt yicek inşallah babasına meyve aldircam dün mandalina suyu da içti:))
İlginç ben kalp sandım kalp şekli çünküDiyarbakır da bulunan ben u sen surları Eki Görüntüle 2073646 Eki Görüntüle 2073647
Yok canım bise olmadi dün içti hiç rahatsız etmedi :))Mandalina suyu bence 5 aylık için erken bence gaz yapar onda
Bende 8.aydan sora verdim turunçgilleri.
Hemşire 8aydan sonra verin demisti
Elma havuç karismi suyunu sik verebilirsin :)
Katı meyve sıkacağı varsa onla yapın cam rende ile yapmadım zor oluyor onda:)
Meyve sikacagi makina var evde canim onunla yapıyorumMandalina suyu bence 5 aylık için erken bence gaz yapar onda
Bende 8.aydan sora verdim turunçgilleri.
Hemşire 8aydan sonra verin demisti
Elma havuç karismi suyunu sik verebilirsin :)
Katı meyve sıkacağı varsa onla yapın cam rende ile yapmadım zor oluyor onda:)
Tamam canimYaaa neyse bklm almis bi deneyelim