- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.601
2016 ocak dogumlumu kizin canim3 yıllık evliyim bir kızım var 22 aylık kızıma kardeş yapıp bebek mevzusunu kapatmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2016 ocak dogumlumu kizin canim3 yıllık evliyim bir kızım var 22 aylık kızıma kardeş yapıp bebek mevzusunu kapatmak istiyorum
Allah bağışlasın canım benim :) darısı başıma inşallah ❤Ben şöle bişey yaptım:)
Adet gününden başladım soğan kürü içmeye.
Kimi 14 gün boyunca içende var ben üç gün içtim
Yumurtalama günü 14. Gününde takip ettim
Öyle hamile kaldım .
Ama şunu düşünüyorum
Doğum günüm yumurtalama günüydü :)
Doğum günümde gelen mucizemdi kizim
Aleykümselam canım benim hoşgeldin :)Slm hatunlar
Hos buldum canmmmAleykümselam canım benim hoşgeldin :)
Nasılsın? :)Hos buldum canmmm
Iyiyim canm oruclarim vardi onlara basladim niyetliyim bgn. Evde sallaniyorum anca. Sen nasilsin :)Nasılsın? :)
His geldin kuzunun anasiSlm hatunlar
Allah kabul etsin canimIyiyim canm oruclarim vardi onlara basladim niyetliyim bgn. Evde sallaniyorum anca. Sen nasilsin :)
Amin inşallahAllah bağışlasın canım benim :) darısı başıma inşallah ❤
Ne zamandir minnak bekliyorsun gulumNasılsın? :)
Hos buldum canimHis geldin kuzunun anasi
17 yaşında mı evlendiniz?3 yıllık evliyim bir kızım var 22 aylık kızıma kardeş yapıp bebek mevzusunu kapatmak istiyorum
Hos geldin canim. Ay yerim ben onu yaaa.KIZLAR geldim oglusuma çorba ıcirdim çok sevdi :)))
9 Şubat 2016 canım2016 ocak dogumlumu kizin canim
:)) 2 yemek kaşığı koydum kaseye mama kaşığı ile yedirdim canim çorbaya bayağı uğraştım besinli olsun diye yoğurtta mayalanmış akşama da yoğurt yicek inşallah babasına meyve aldircam dün mandalina suyu da içti:))Hos geldin canim. Ay yerim ben onu yaaa.
Evet 17 yaşında evlendim hata 16 evlilik tarihim 28 Ekim 201417 yaşında mı evlendiniz?
İnşallah olur kardeş daha:)
Bence acele etmeyin derim kızınız çok küçük 22 aylık
Biraz çocukluğu yaşasin
Canlarim bnm yaa normal besinleri bari yesinler . Mamayi sevmiyolar:)) 2 yemek kaşığı koydum kaseye mama kaşığı ile yedirdim canim çorbaya bayağı uğraştım besinli olsun diye yoğurtta mayalanmış akşama da yoğurt yicek inşallah babasına meyve aldircam dün mandalina suyu da içti:))