- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.644
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.581
İnşallah öyledir canım doktor bu üç ay korun dedi ama talihsizlik oldu bir defa korkuyorumEvet canım toparlamaya çalışıyordur ondan
Bise olmaz yoktur canim olsa bile takdir i ilahi napalim anlamada öyle demişti 3 ay sonra kaldı gayette sağlıklı bebiş:))İnşallah öyledir canım doktor bu üç ay korun dedi ama talihsizlik oldu bir defa korkuyorum
Bu evleri napsak bi bitmiyo isler yacok sukur evimi toparliyorum.
Allaha sukur yeni bir gun
Aynen bitmiyoBu evleri napsak bi bitmiyo isler ya
Korunuyorduk ama bir defa kaza olduAllah iyilikten ayırmasın kızlar :)VeNi korunduysan bişey yoktur inşallah canım endişe etme
Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahBise olmaz yoktur canim olsa bile takdir i ilahi napalim anlamada öyle demişti 3 ay sonra kaldı gayette sağlıklı bebiş:))
Merhaba :) topigimize hoşgeldiniz Soğan kürü denedniz mıBugün regl günüm iki gündür tam oldum deyip olmuyorum çok akıntım var geçen ay düşük yaptım şimdi korkuyorum
Merhaba canım ben buranın eskilerindenim sadece ara verdim canım bu arada soğan kürü yapmadım bu ay folbiol kullaniyorum şimdilikMerhaba :) topigimize hoşgeldiniz Soğan kürü denedniz mı
Sağlık herşeyden önemli..Bu gittigimiz zaten kendi dr u deil. Yemedigi icin ikinci bi dr fikri almak icin buna gidiyoruz. Eger kan almak isterse kendi dr una aldiririm. Ilceden gidiyorum. Yarin bide sonuclara gelmem cok zor
Hi ben buranın yeniyim :)Merhaba canım ben buranın eskilerindenim sadece ara verdim canım bu arada soğan kürü yapmadım bu ay folbiol kullaniyorum şimdilik
Benim iltihab falan değil canım vitamin düşüklüğü vardı bende degerlerim çok düşüktü Dr şu üç ay vitamin tedavisi yapalım dedi üç ay korun dedi bugün bat ama ne gelen var ne bişeyHi ben buranın yeniyim :)
Ama kaynaştık çok şükür :)
Ben soğan kürü ile hamile kaldım kızıma çok güzel ise yaradi.
İntihaplarim vardı temizlendi akıntı tamamen aktı onlar intihap olduğu düşünmüştüm
Yumurtlaman geçmiş miydi canım benim belki denk gelmemistirKorunuyorduk ama bir defa kaza oldu
Amin inşallahRabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok şükür canım benim hadi geçmiş olsun öp benim için cimcimeyiTünaydın :)
Kızımın sonuclari açıklandi.
Çok şükür iyi şimdi :) b12 vitamin eksiği kayboldu
İğne vurulduk haftada bı kez düzeldi şimdi inşallah hep devam eder :)
Ev iş yapıcam da kızıimn uykusu geldi uyuyo ses edemiyorum
Hamilelik düşünmedigim için hiç takip etmiyorum bilmiyorumYumurtlaman geçmiş miydi canım benim belki denk gelmemistir
Ben şöle bişey yaptım:)Yumurtlaman geçmiş miydi canım benim belki denk gelmemistir
Amin inşallah
Çok şükür canım benim hadi geçmiş olsun öp benim için cimcimeyi
Kaç yaşındasınBenim iltihab falan değil canım vitamin düşüklüğü vardı bende degerlerim çok düşüktü Dr şu üç ay vitamin tedavisi yapalım dedi üç ay korun dedi bugün bat ama ne gelen var ne bişey
Daha genceciktin kaç yıllık evlisiniz