- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.261
Bol bol dua et canim Allah Safi adiyla sifa vetsin kuzumKuzum ben ilkte öyle düşündüm.ama korku değil vücudu kitleniyo nefes gidiyo sanırım bilinçte gidiyo o an 3 den fazla olduğu için nöbet dediler
Amin cnm hepimizin evladini korusunterelelli34 K Kuzum benim allah razı olsun kızlar rabbim çocuklarımızı korusun görünen görünmeyen her şeyden... Rabbim verdiyse boynum kıldan ince
Epilepsi geçirmiş olabilir miDün öğlen ve ondan önceki gece uyurken birden gözlerini açıp tavana bakiyodu yüzü kıpkırmızı oluyodu sallayıp ismini bağrınca düzeldi ama bi terslik olduğunu anladım eşimi cagirdim nöroloji doktorunu aradık biliyosunuz fatih prematüre doğdu.. doktoru nöbet geçiriyor dedi apar topar araştırmaya gittik tüm tahliller temiz egk tomografi kan ama çocuk 3 kez nöbet geçirdi eşim bugün yine gitti prof dr dan randevu alcak neden geçirdiğini bulacaklar içim yaniyo kızlar kimin duası kabul olur belli olmaz dua edin olur mu
Ozluyorlar yaaaaaGünaydın bugün AÖF vardı sınav eh idare eder geçti
Güzel kahvaltımı hazirladim yumurta peynir zeytin domates salata biraz da salam.
Sora kızımı emzirdim babaanneye bıraktım çıktım evden sınava gittim:) geldim kızgın bakıyor kızım :)
Aldım kucağıma emzirdim sora özlemiş öpüyor kokluyor yavrum benim:)
Yine sınav zamani ders çalışcam da yorgunum
Evet ben gelene kadar uyumuş annesini gelecegi anlayınca uyanmış kuzum :)Ozluyorlar yaaaaa
Bnm pasa da kuser bana bayaaa bi konusmaz gulmez gelinceEvet ben gelene kadar uyumuş annesini gelecegi anlayınca uyanmış kuzum :)
Önce bana ters ters baktı sora barıştık :
Valla niye öyle yapıyorlar anlamıyorum sabah söyledim kızıma bak sınava gidicem diye anlamaz kiBnm pasa da kuser bana bayaaa bi konusmaz gulmez gelince
Ben soylesemde anlayamaz daha 5 aylikValla niye öyle yapıyorlar anlamıyorum sabah söyledim kızıma bak sınava gidicem diye anlamaz ki
Annesini bırakmak istemiyor ki
Canim dua et olur muEpilepsi geçirmiş olabilir mi
Kızım da göz dalmasi oluyordu ismi bağırıyorum duymuyor çok şükür yok her çocuk da oluyor bundaçok geçmiş olsun Fatih güçlü çocuktur annesi iyileşecek.
Tamam ederim inşallah iyileşirCanim dua et olur mu
10aylikBen soylesemde anlayamaz daha 5 ayliksenin kizin ne kadar di
Anlamazlarmi anlrlar canim aciklama yap sen. Gununu anlat onlar hissediyor.10aylik
Yapıyorum sabah bı yere gidecek diye heyecanlıydi sabah erken kalktı kızım annem gidecek diye:) dünden beri anladıAnlamazlarmi anlrlar canim aciklama yap sen. Gununu anlat onlar hissediyor.
Anlamazmi sipalar benimki abisini gezmeye goturuyordu dedesi(kp) oda addaaa adda diye peslerine dustu. Onuda giydirdim yolladimYapıyorum sabah bı yere gidecek diye heyecanlıydi sabah erken kalktı kızım annem gidecek diye:) dünden beri anladı
Şimdiki çocuklar maşallah pek akıllılar:)Anlamazmi sipalar benimki abisini gezmeye goturuyordu dedesi(kp) oda addaaa adda diye peslerine dustu. Onuda giydirdim yolladim
Aynen kucuk bicirlar. Hiraninannesi gitmisŞimdiki çocuklar maşallah pek akıllılar:)
Gözden anlıyorlar bı yere gidince :)
Kızım sabah erken kalktı gece uyuyamadı sanırım ben terk edicem korkusu yaşadı galiba.:/ Ben buradan gidince anladım babaaneye bıraktım ihh dedi bırakma beni der gibi kolları açtı :)
Yarın babası evde olucak sınavlara çalışıyorum şimdi kızım ilgi ıstiyorçok zor vahim ya