- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.141
Gule gule kuzum Allaha emanet ol :**Kızlar ben kaçtım eşim geldi :)))
Benim yorgunluktan galiba canimOzel gun oncesi boyle oluyorum ben.
GörüşürüzKızlar ben kaçtım eşim geldi :)))
Cikolata yedim yetmedi. Krizlerdeyim..Benim yorgunluktan galiba canimcanin tatlı da çekiyo mu benim kriz oluyo resmen ama artık diyetteyim
Hemde neCikolata yedim yetmedi. Krizlerdeyim..hem dokunuyor hem kalorili ay zor durumdayim resmen.
Kizceler naparsiniz :))
Herkesi uyuttum geldimKizceler naparsiniz :))
Napiyon ortmenim
Uyku tutmadi yarin da evdeyim erkekleri uyuttum bitki cayini yaptim camasir katlı yirumNapiyon ortmenim
Yaa bisi sorcam gercekten ogretmenmisinUyku tutmadi yarin da evdeyim erkekleri uyuttum bitki cayini yaptim camasir katlı yirum
Evet canim öğretmenim kamudaYaa bisi sorcam gercekten ogretmenmisinbende uyuttum erkeklerimi bulasik yikicam
O zamaaannEvet canim öğretmenim kamuda
O zamaaannogretmenler gunu cok kutlu olsun canim ogretmenim
Ogretmenleriniz basimizin tacidir emektarlarimizteşekkür ederim canim
Ah canim keske herkes boyle dusunse .Oturdugumuz yerden para kazanan 3ay tatili olan memurluk gibi bakilioOgretmenleriniz basimizin tacidir emektarlarimiz
Oyle olurmu millet tek cocukla idare edemeyip sikayetlenirken. Ogretmenler kac cocukla ugrasiyor sabir kupuler bence ellerinden opulesiler cennetliklerAh canim keske herkes boyle dusunse .Oturdugumuz yerden para kazanan 3ay tatili olan memurluk gibi bakilio
Canım. Mardin liler aslında sarışın yeşil gözlüler.Ela gözlü kumral hiç Mardinlilara benzemiyorsun