- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.981
Ayy ben kiloluyum da kilomu solemiyom :)@Akaba @neslihan3434 @Kuzum benimHirasininNuru @orkidekaramel @zms rainbow Rakika @Mutlulugadogru @Ada duru.. Kızlar az çok hepimizin soyunu sopunu yazdık.. Ama boyumuzu ve kilomuzu yazmadık .. Hadi bakalım herkeş dökülsün
160 49 kilo :))@Akaba @neslihan3434 @Kuzum benimHirasininNuru @orkidekaramel @zms rainbow Rakika @Mutlulugadogru @Ada duru.. Kızlar az çok hepimizin soyunu sopunu yazdık.. Ama boyumuzu ve kilomuzu yazmadık .. Hadi bakalım herkeş dökülsün
Burda herkes var bacım gel ben de evliyim ama çocuk yok bende zayifimKızlar bu topik,evli çoçuklu olanlarmı?
kilo verenler?
bekarları zayıfları almıyonuzmu yoksa
Ayy Allah mesut bahtiyar etsin canım;Burda herkes var bacım gel ben de evliyim ama çocuk yok bende zayifimgeyik yapıyoruz işte
Amin canım benim :)) sen anlat kimsin necisin???Ayy Allah mesut bahtiyar etsin canım;
Allah isteyen herkese versin
Hoşgeldin aramizaaa ❤1.70 kilo 50-55.bundan mı başlasam
izmirde;
çalışan;
evlenmeye aday;
sevgiliseaşık
asi bir kız
izmir kızı
Hoşbulduk;Hoşgeldin aramizaaa ❤
Evlilik benim dengemi bozar;Hemen evlen kilo al çocuk doğur canim yoksa almayık seni
Bence de boşver evlenmeEvlilik benim dengemi bozar;
çok rahat ve zevkli keyifli hayatım var şimdilik bozamam
Tamam Canım seni dinleyecemBence de boşver evlenmebekar evde kalkiyo bence evlenen evde kaliyo
Estagfurullah canım ne hocası en bakımsız hala benmişim gibi geliyo banaHoşbulduk;
Bakım topiğinde de devam ediyorumayperest bakım hocamız ama sınavlara çalıştı hafta sonu sınavı var bizi ihmal ediyor
Fahriye evcen en bi sevdiğimEstagfurullah canım ne hocası en bakımsız hala benmişim gibi geliyo bana
Sınavlar konusunda çok tedirginim
Ama Kızlar tüm samimiyetimle söylerim ki;
Sizleri tebrik ediyorum,Çok çalışkansınız;
Hem Koca Bakımı;
Hem Bebiş Bakımı
Hem Kendi bakımı;
Hemde ev Bakımı;