Kk sayfasında yasadigim sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.335
5.030
38
Herkese merhaba. Belki saçma gelecek derdim ama teknoloji ile de pek aram olmadığı için size danışayım dedim. Kadınlar kulübüne girdiğimde telefonumun ekranı donuyor. Hiç bir tuşa basamıyorum mecbur her seferinde telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Dün telefona format attim fakat yine ayni sorun devam ediyor. Hiç bir İnternet sitesinde sorun olmuyor oyun oynuyorum bir sorun yok video izliyorum sorun yok ama ne zaman kk ya girsem bu sorunla karşılaşıyorum. Nedeni ne olabilir ve çözümü nedir bilen var mı?

Herkese merhaba. Belki saçma gelecek derdim ama teknoloji ile de pek aram olmadığı için size danışayım dedim. Kadınlar kulübüne girdiğimde telefonumun ekranı dönüyor. Hiç bir tuşa basamıyorum mecbur her seferinde telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Dün telefona format attim fakat yine ayni sorun devam ediyor. Hiç bir İnternet sitesinde sorun olmuyor oyun oynuyorum bir sorun yok video izliyorum sorun yok ama ne zaman kk ya girsem bu sorunla karşılaşıyorum. Nedeni ne olabilir ve çözümü nedir bilen var mı?
Telefon eski model mi?

Konu sahibi telefonunuz xi...i red.i versiyonu bir telefon mu? Dönem dönem bende de oluyor, hatta bilindik bir çiftçilik oyunu oynarken de donuyor kapatıp açıyorum dediğiniz gibi. Ben telefon ayarlarından reklamları kapatarak en aza indirmeyi başardım ama tamamen çözülmedi sorun.

Konu sahibi telefonunuz xi...i red.i versiyonu bir telefon mu? Dönem dönem bende de oluyor, hatta bilindik bir çiftçilik oyunu oynarken de donuyor kapatıp açıyorum dediğiniz gibi. Ben telefon ayarlarından reklamları kapatarak en aza indirmeyi başardım ama tamamen çözülmedi sorun.
Yok telefonum Samsung Bi deneyeyim reklamları kapatmayı

Herkese merhaba. Belki saçma gelecek derdim ama teknoloji ile de pek aram olmadığı için size danışayım dedim. Kadınlar kulübüne girdiğimde telefonumun ekranı donuyor. Hiç bir tuşa basamıyorum mecbur her seferinde telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Dün telefona format attim fakat yine ayni sorun devam ediyor. Hiç bir İnternet sitesinde sorun olmuyor oyun oynuyorum bir sorun yok video izliyorum sorun yok ama ne zaman kk ya girsem bu sorunla karşılaşıyorum. Nedeni ne olabilir ve çözümü nedir bilen var mı?
Birkaç hafta önce aynısını yaşadım.
İfade kullanmak bile zor olmuştu.
En son format attım telefona. Şu an gayet sorunsuz kullanıyorum.

Format atmayı mutlaka deneyin. Tarayıcı ile ilgili sanırım sorun. Forumla ilgili değil. K Kazen 'e yazmıştım o da söylemişti KK ile ilgili olmadığını.
Gerçekten de öyleymiş.Ben sadece kulüpte sorun yaşayınca problemi de burda aradım. Değilmiş.
Format atınca düzeldi.

Format atmayı mutlaka deneyin. Tarayıcı ile ilgili sanırım sorun. Forumla ilgili değil. K Kazen 'e yazmıştım o da söylemişti KK ile ilgili olmadığını.
Gerçekten de öyleymiş.Ben sadece kulüpte sorun yaşayınca problemi de burda aradım. Değilmiş.
Format atınca düzeldi.
Dün format attim ama hala aynı sorun devam ediyor

Benimde bir süre oldu o tamamen donuyordu hatta dedim telefon mu kasıyor sonra düzeldi ama

Reklam engelleyici kullananlar (özellikle opera kullananlar) bu sorunu yaşıyor. Site ile ilgili bir durum değil. Lütfen konunuzu bir daha doğru kategoriye açın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X