KK Omegazin :)

böyle bir sevimsiz kalktım bugün, sonra o sevimsizlik-aksiliğe, aksilik- kavgaya sebebiyet verdi. hasar : birkaç kırık kalp :KK14: offfff bugü bitse de gitsek :KK14:

Evet o sevimsizlik bende de var. Su grubunun ucgeni bulusuyormus ondandir belki.:KK52: Degisik testlerden geciyoruz.

Buraya zaten kafa dagitmaya geliyoruz office. :KK6:

Evet o sevimsizlik bende de var. Su grubunun ucgeni bulusuyormus ondandir belki.:KK52: Degisik testlerden geciyoruz.

Buraya zaten kafa dagitmaya geliyoruz office. :KK6:

wohooo benim ki ateş grubu demek o yüzden yakıp geçiyorum :KK53: öyle valla iyi ki giriyoruz buraya yoksa gerçekten mahvedebilirim elime ilk geleni :KK53:

Olay,olay ,olay!!!!!!!!!!!!

Sevgili adminimizden tehdit;

''Kazen'e bırakmıyorum, artık direk ben çarpıyorum, kendi kendinizi korkutursanız her daim aklınızda karabasan morbasan olursa geceleri bilinçaltınız size oyunlar oynar.'':KK30:

Diyerek BDV ye dalan Mune biranda kalabalığı dağıttı:18::18:

''Kazen'e bırakmıyorum, artık direk ben çarpıyorum, kendi kendinizi korkutursanız her daim aklınızda karabasan morbasan olursa geceleri bilinçaltınız size oyunlar oynar.'':KK30:

Ben dağılmadım kii :KK33: gizli gizli köşelerden izliyorum :KK1:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

karabasanımızı yedirmeyiz En Büyük KK

ayyyyy okumam ben öyle konuları allah saklasın zaten korkmaktan bile korkarım ben :KK53: mune nin yorumunu bile parkonum sayesinde okudum girmem ben öyle kötü topiklere :KK53:

tatile çıkmak istiyorum artık, fazla tatili olan var mı :KK53: :KK60:

Ben dağılmadım kii :KK33: gizli gizli köşelerden izliyorum :KK1:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

karabasanımızı yedirmeyiz En Büyük KK
Anarşiksiniz kızım siz.
Elmy biber gazı yemeden dağılmam diyon yani, yönetim acil biber gazı tedarik etsin bari:KK53:
ayyyyy okumam ben öyle konuları allah saklasın zaten korkmaktan bile korkarım ben :KK53: mune nin yorumunu bile parkonum sayesinde okudum girmem ben öyle kötü topiklere :KK53:

tatile çıkmak istiyorum artık, fazla tatili olan var mı :KK53: :KK60:

Bakın ofisime,akıllı akıllı duruyor burda.:KK14:
Ofisi'm Ramazan'da tatili naapcan,bayramda gel ben seni götürürüm tatile.

Anarşiksiniz kızım siz.
Elmy biber gazı yemeden dağılmam diyon yani, yönetim acil biber gazı tedarik etsin bari:KK53:

Bakın ofisime,akıllı akıllı duruyor burda.:KK14:
Ofisi'm Ramazan'da tatili naapcan,bayramda gel ben seni götürürüm tatile.

Hımmm ben hemen gaz maskemi takayım o vakit :) ya da kadişi kendime siper ederim :)

Flash flash flash

Uyelerin giris tarihi
mesajlar kisminin altina
mentioned
tagged eklenmis

Bu ne demek ki :)

Kendimi yakın hissetiğim birkaç konu dışına çıkmadığımdan, hiç haberim yok! Neler oldu acaba? :KK53:
BDV'deye birkaç kez baktım da birçoğu "uydurma" gibi geliyor bana!

Bu arada DALYA diyebilecek miyim acaba? Yoksa 99'da kalacak mı mesajım. :KK55:

Vawwwww,

Biraz önce mesajımın alıntılandığı bildirildi bana:KK28:

Teknolociye bak be:KK30:

Daha neler görcez kimbilir:KK30:

Töbe bismillah::KK25:

Şeytan oyuncağı bunlar:KK47:

Flash flash flash

Uyelerin giris tarihi
mesajlar kisminin altina
mentioned
tagged eklenmis

Bu ne demek ki :)

Yeni ozellikler eklenmis , kimden kac kere bahsedilmis, kim kac kere alinti yapilmis gibi. Seni tag ladim cudi :)

Daha deneme asamasinda gidip geliyor. :)

Son düzenleme:
Dur bi deneyeyim.
Elmayra çabık çık o konudan.
Bak ceza yiycen.:KK4:

:) ya ne dedim ben :)

Yardım etmekte mi suc. Kadın saydırdı bana töbe töbe :KK70: durduk yerde sinirlerimi bozdu :)

Bu arada ben arkadaşlarıma cip taktım yeni butona gerek yok :)

X